Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.

Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

JURA er i dag det største og mest toneangivende samt eftertragtede brand på markedet inden for fuldautomatiske espressomaskiner. Ligesom JURA selv, beskæftiger vi os ikke med andet end JURA’s fuldautomatiske espressomaskiner, og igennem vores mangeårige samarbejde med JURA i Schweiz, har vi opbygget en viden og ekspertise, som vi hellere end gerne stiller til rådighed for vore kunder.

JURA har i dag over 20 forskellige maskiner på det danske marked. Med det brede udvalg af maskiner til privat- og erhvervsbrug kan vi altid tilbyde netop den espressomaskine, der passer bedst til dit behov.

Vi har forhandlere i hele landet. Sammen med vores særligt udvalgte forhandlere lægger vi stor vægt på, at du som kunde får den bedste service og den bedste oplevelse, når du handler med os. Akkurat ligesom når du nyder en god kop espresso eller kaffe, brygget på friskkværnede bønner på din JURA espressomaskine.

Vi anbefaler altid, at man køber sin JURA espressomaskine gennem en autoriseret forhandler, da vores forhandlere har adgang til vores support, service, originale JURA reservedele og servicecenter. Maskiner, der er købt hos ikke autoriserede forhandlere skal indleveres der, hvor de er købt.

 

Find os på facebook   og på instagram 

Vi støtter Red Barnet

Og vi passer på miljøet

Elretur