JURA E8 (EC) Dark Inox

JURA E8 (EC) Dark Inox

8.396,00 DKK Ekskl. moms
10.495,00 DKK Inkl. moms

E8 (EC) :

Seneste version af E8 med mulighed for at tilberede hele 17 lækre og individuelt programmérbare kaffespecialiteter. 

 • Product Aroma Control kværn version 2: P.A.G.2 som sikrer perfekt kværnresultat af dine favoritbønner i mange år fremover og med optimeret levetid
 • P.E.P (Pulse Extraction Process) for bedste aroma i din espresso
 • Fluid system med mulighed for tilberedning af Lungo Barista og Caffè Barista (stor og lille americano) med bare ét tryk på knappen (One-Touch)
 • Fluid systemet sikrer også en endnu lettere og enkel mælkesystemrens – også med bare ét tryk (One-Touch)
 • Intelligent forvarmning af bryggekammeret for en endnu mere aromatisk kaffe
 • De lækreste kaffespecialiteter med og uden frisk mælk, herunder Flat White, Cappuccino, Cortado og Latte Macchiato
 • Extra Shot funktion – super dejligt når du ønsker en ekstra stærk kaffespecialitet med mælk
 • 3,5″ TFT-farvedisplay, som intuitivt guider dig igennem alt fra programmering til vedligeholdelse
 • Alle produkter tilberedes med tryk på én knap (One-Touch)
 • 10 programmerbare kaffestyrker
 • Bluetooth forbindelse via JURA Smart Connect
 • 5 – 16 gram kaffe i bryggeenheden
 • 3 programmerbare temperaturer: Høj, medium, lav
 • Regulering af kværn fra mild til intens smagsoplevelse
 • Højdejusterbart kaffeudløb 65 – 111 mm
 • Højdejusterbart cappucino-udløb 107-153 mm
 • 1,9 liter vandtank
 • Maskinens mål – Højde, bredde, dybde: 35,1 x 28 x 44,6
 • Maskinen anvender Claris SMART+ filter, og dermed skåner du din kaffemaskine og sparer tid i forhold til at afkalke din kaffemaskine
 • Energy Save Mode & Zero Energy Switch
 • Kaffemaskinen er energibesparende og anvender <0,5W i stand by mode

Se yderligere informationer længere nede. Du er også meget velkommen til at kontakte os og få råd og vejledning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vidste du, at JURA garanterer reservedele til maskinerne i 8 år, hvilket gør fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA til en klog langtidsinvestering.

+ Mere

4 på lager

Varenummer (SKU): 15583 Varekategorier: ,

Beskrivelse

JURA E8 (EC) Dark Inox

JURA’s bedst sælgende serie: E-serien, er indbegrebet af innovativ og revolutionerende teknologi og design.

Med udviklingen og introduktionen af denne version af E8 har JURA optimeret såvel kværnen som designet. Herudover indeholder denne fuldautotmatiske kaffemaskine features fra “Premium” serierne Z- og GIGA.

JURA E8 (EC) er en eksklusiv espressomaskine fra JURA, hvor du kan tilberede 17 lækre kaffespecialiteter. Både med og uden frisk mælk. Som noget nyt er EC-versionen af E8 udstyret med JURA P.A.G.2 kværnen (Product Aroma Control Grinder, version 2). En kværn, som mellem tilberedningerne går i hvileposition. Derved skånes kværnen og såvel kværnens præcision og levetid optimeres.

Også displayet har fået en make-over. Dette er nu 3,5″ stort, og viser tydeligt de forskellige produktvalg samt guider dig nemt og intuitivt igennem alle kaffemaskinens processer.

Med JURA E8 (EC) kan du servere extra stærke kaffespecialiteter ved at anvende funktionen: Extra Shot. Du kan også servere Lungo Barista og Caffè Barista (henholdsvis stor americano og lille americano). Alle kaffespecialiteter er selvfølgelig brygget på friskkværnede bønner, efter dit helt eget valg. Brugen af friske bønner sikrer bedste aroma og minimerer brugen af unødvendig emballage. JURA – Freshly ground – not capsuled.

JURA Teknologi

Som nævnt har JURA optimeret denne fuldautomatiske kaffemaskine og JURA’s bedst sælgende serie indeholder nu teknologier, som hidtil var forbeholdt langt dyrere maskiner.

E8 (EC) kværner dine favoritbønner med den nyeste version af JURA’s Product Aroma Control kværn: P.A.G.2. Denne kværn sørger for et perfekt kværnresultat – hver gang. I mellem tilberedningerne går kværnen i hvileposition, bl.a. med henblik på at optimere levetiden samt maksimere kværnresultatet. Sådan får du den bedste kaffeoplevelse. Du kan nemt indstille kværnen via indstillingsknappen fra mild til intens.

For at få en længere ekstraktionstid, og dermed en endnu bedre espresso/ristretto, brygges de korte kaffer med JURA’s P.E.P. teknologi, hvor vandet pumpes igennem kaffen med små hurtige pulseringer. På denne måde er kaffen og vandet i berøring med hinanden i længere tid og endnu mere aroma kan trækkes ud af bønnerne. Denne teknologi bruges IKKE på de lange kaffer, da en længere ekstraktionstid på disse ville forringe kvaliteten på den enkelte kop.

JURA E8 (EC) kan selvfølgelig også tilberede delikate kaffespecialiteter med frisk mælk, baseret på såvel traditionel mælk som på de veganske, plantebaserede alternativer (læs evt. mere om veganske alternativer her). Du kan f.eks. tilberede en Cortado, Cappucino, Flat White eller en Latte Macchiato – de sidstnævnte også med funktionen Extra Shot, såfremt du ønsker kaffen ekstra stærk – nøjagtig som på cafeerne.

JURA Operating Experience: J.O.E.®

Med JURA’s app: J.O.E.® kan du på den mest intuitive og moderne måde få det optimale ud af din JURA espressomaskine. Med J.O.E.® kan du styre og programmere din JURA espressomaskine ved blot at stryge fingeren over displayet på din smartphone. Du kan også anvende SIRI shortcuts. Du kan f.eks. bestille din kaffespecialitet, via billeder og tekst blive guidet igennem hele vedligeholdelsesprogrammet, trin for trin. Du kan endda også se korte instruktionsvideoer, som giver dig de bedste tips og råd. Med JURA J.O.E.® har du også direkte adgang til manualer, vejledninger, statistikker og meget mere.

Sidst men ikke  mindst: JURA har selvfølgelig bibeholdt fokus på et strømlinet, simpelt, enkelt og eksklusivt design, som passer perfekt ind i den nordiske stil. Det nye 3,5″ store display understreger det strømlinede design og letter den i forvejen intuitive betjening.

JURA rengøring og vedligeholdelse

Se vore guides til, hvordan du foretager f.eks en rens, en mælkerens m.m.

E8-seriens fluid system gør det også nemt at foretage en mælkerens. Tilsæt blot mælkerens i mælkerensbeholderen, forbind mælkeslangen med mælkerensbeholderen og igangsæt, via displayet, mælkerensningen – med bare ét tryk.

E8 (EC) er stadig optimal at håndtere i forhold til tømning af drypbakke og grumsbakke. Med bare én hånd kan du nemt tømme disse, og selvfølgelig herefter sætte delene i opvaskemaskinen. Grumsbakken skal tømmes efter ca. 16 brygninger.

Kalk er kaffemaskiners værste fjerne og i forhold til vedligeholdelse og afkalkning anvender JURA E8 (EC) Claris Smart+ filter. I filteret sidder der en chip så maskinen får følgende features:

• Så snart der sættes et filter i vandtanken registrerer maskinen, at den kører med filter. Det nye filter skylles automatisk når filteret indsættes.
• Når filteret er opbrugt, ved maskinen at netop dette filter har opbrugt sin kapacitet, og det kan derfor ikke bruges mere.
• Tages filteret ud af vandtanken, vil maskinen fremover bede om at blive afkalket i stedet for at få skiftet filter.
• Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, vil maskinen bede om at blive afkalket.
• Maskinen KAN ikke afkalkes med filteret i vandtanken.
• Ved maskinens opstart skal vandets hårdhed indtastes og maskinen udregner herefter filterkapaciteten som er mellem 40 og 60 liter.

Med maskinens knapper på fronten og det flotte, intuitive TFT-farvedisplay er JURA E8 (EC) utrolig let at betjene og programmere.

Vægt ca. 10 kg (inkl. emballage: 12 kg). Strømforbrug 16 kWh.

Læs brochure om E8 (EC) Dark Inox.

Scandinavian Coffeesystem

Hos Scandinavian Coffeesystem kan du altid få råd og vejledning. I vores kombinerede showroom og servicecenter i Gentofte kan du se alle de aktuelle JURA espressomaskiner til både privat- og erhvervsbrug. Ligesom du kan indlevere din espressomaskine til reparation og service. Du kan læse mere om reparation og service af din JURA espressomaskine her.

JURA har i flere årtier designet alle sine produkter således, at de kan serviceres i mange år og om nødvendigt istandsættes, så de bliver så gode som nye. Materialerne vælges med henblik og fokus på at sikre en lang levetid. Et verdensomspændende servicenet sørger for reparation og vedligeholdelse. Den ultramoderne teknologi sikrer maksimal energieffektivitet og fjerner overflødig standby-energi. Vælger du JURA, vælger du samtidig at tage hensyn til miljø og bæredygtighed, som vi siger:

JURA – Freshly ground, not capsuled.

Såvel vore konsulenter som vore teknikere er specialiserede i JURA kaffemaskiner og har udelukkende fokus på at være eksperter indenfor JURA’s univers af fuldautomatiske kaffemaskiner. Således har vi det bedste udgangspunkt for at give de bedste råd og den bedste service, når det drejer sig om JURA.

JURA – If you love coffee.

Yderligere information

Vægt 10.0000 kg

Du kunne også være interesseret i...

 • HP3 tilbehørHP3 tilbehør

  JURA HP3 mælkeslangekit (E8 G2, E8 (EB) S8, J6, J8, Z6, Z8, Z10, WE8(EA), XJ9 X8, X10, GIGA X3/X3c G2, GIGAX8/X8C G2

  119,20 DKK Ekskl. moms
  149,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA Glasmælkebeholder 0,5 L

  236,00 DKK Ekskl. moms
  295,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Claris Smart+JURA Claris Smart

  JURA Claris Smart+ filter (sort)

  100,00 DKK Ekskl. moms
  125,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_CleanTabl_3phasen_emo.

  JURA 3-fase rensetabletter pakke m. 25 stk.

  239,20 DKK Ekskl. moms
  299,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_Mini-Tabs_Refill_ps_180

  JURA Mælkerens mini tabs Refill 180g

  127,20 DKK Ekskl. moms
  159,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA World of CoffeeJURA World of Coffee

  JURA World of Coffee 250g

  55,20 DKK Ekskl. moms
  69,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA Smart Connect

  JURA Smart Connect

  476,00 DKK Ekskl. moms
  595,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA E8 (EB) +J8 (EA) + E4 (EA) filterforlænger, Claris Smart

  71,20 DKK Ekskl. moms
  89,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_3in1CleanTabl_ps_6_whiteCare_CleanTabl_3phasen_emo.

  JURA 3-fase Rensetabletter, 6 stk.

  79,20 DKK Ekskl. moms
  99,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_Mini-Tabs_ps_180g

  JURA Mælkerens mini tabs 180g

  135,20 DKK Ekskl. moms
  169,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA Glacette White

  236,00 DKK Ekskl. moms
  295,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Claris Smart+ 3 pakJURA Claris Smart

  JURA Claris Smart+ filter – 3 stk. pakning

  279,20 DKK Ekskl. moms
  349,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA Cup Warmer Small White

  JURA kopvarmer S Hvid

  796,00 DKK Ekskl. moms
  995,00 DKK Inkl. moms
  Mere info

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere

Service

Kontakt service på
70 20 73 43

Servicecenterets åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

Salg

Kontakt salgsafdelingen på
70 20 73 33

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere