JURA ENA 8 Nordic White

JURA ENA 8 Nordic White

6.396,00 DKK Ekskl. moms
7.995,00 DKK Inkl. moms

JURA ENA 8 – lille, elegant og smuk i al sin enkelhed. En kompakt fuldautomatisk espressomaskine fyldt med den nyeste teknologi.

• P.E.P (Pulse Extraction Process)
• AromaG3 kværn
• 1,1 liter vandtank
• 125 gram bønner i bønnebeholderen
• Højdejusterbart kombiudløb (55-138mm)
• Mælkerensebeholder medfølger
• Nem og visuel lækker betjening via TFT-farveskærm på maskinens front
• Forberedt til trådløs betjening
• Kompatibel med JURA appen: J.O.E.
• Dimensioner: B: 27,1cm – H: 32,3 cm – D: 44,5 cm
• Vægt: 9,4 kg
• Maskinen bruger Claris SMART filter

Se yderligere informationer længere nede. Du er også meget velkommen til at kontakte os for yderligere råd og vejledning. Vi står altid klar til at hjælpe og ser frem til at høre fra dig.

Vidste du, at JURA garanterer reservedele til maskinerne i 8 år, hvilket gør fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA til en klog langtidsinvestering.

+ Mere

9 på lager

Varenummer (SKU): 15239 Varekategorier: ,

Beskrivelse

JURA ENA 8

JURA ENA 8: Lille, elegant og smuk i al sin enkelhed. Kompakt state-of-the-art design kombineret med den nyeste teknologi, giver mulighed for at tilberede en bred vifte af aromafyldte kaffespecialiteter samt varmt vand til te og en portion mælkeskum. I alt  10 forskellige produkter kan vælges på betjeningspanelet, som sørger for en visuel lækker samt hurtig og intuitiv betjening. Her kan du med bare ét tryk på knappen kan tilberede din favorit kaffespecialitet.

JURA ENA 8 NORDIC WHITE

Farven Nordic White er inspireret af den nordiske naturs enkelthed på en smuk og klar snevejrsdag. Bjerge og bakker, et landskab omsluttet af et blødt hvidt tæppe. Farven Nordic White signalerer en verden med fuldstændig renhed, klarhed og enkelhed.

JURA Teknologi

JURA ENA 8 kan justeres på 10 forskellige kaffestyrker for hvert enkelt produkt, og har AromaG3 kværn, der efterlader over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere. Således er du sikret, at du altid får helt friskkværnet kaffe – også til dagens første kop kaffe.

For at få en længere ekstraktionstid, og dermed en endnu bedre espresso eller ristretto, brygges disse kaffetyper på JURA ENA 8 med P.E.P. teknologi, hvor vandet pumpes igennem kaffen med små hurtige pulseringer. På denne måde er kaffen og vandet i berøring med hinanden i længere tid, og endnu mere aroma kan trækkes ud af bønnerne. Denne teknologi bruges IKKE på de større kaffespecialiteter, da en længere ekstraktionstid på disse ville forringe kvaliteten på den enkelte kop.

JURA Design

Vi er stolte af at kunne fortælle at JURA ENA 8 serien vandt Red Dot Design Award prisen 2019. Red Dot Design Award er en af verdens største designkonkurrencer og et enigt dommerpanel var begejstrede for JURA ENA 8’s design.

En unik og helt ny designdetalje er den 360° runde vandtank. Dens struktur kombineret med den cylindriske form er inspireret af gamle elegante krystalkarafler. I farven Nordic White medfølger vandtanken, hvor lyset brydes i de rhombusformede facetter, som glimter på fornemste vis og skaber referencer til diamanter.

Den 2,8″ store TFT-skærm på maskinens front i kombination med det intuitive betjeningspanel gør det meget nemt og enkelt at vælge din favoritkaffe – bare med ét tryk. Betjeningen er intuitiv og understøttes af klar grafik.

ENA 8 leveres med en velkomstpakke bestående af: 2 rensetabletter, CLARIS SMART Mini Filter, 100 ml. mælkerens samt en mælkerensebeholder.

Udstyret med Smart Connect, kan ENA 8 anvendes sammen med J.O.E.® (JURA Operating Experience). Med J.O.E.® kan du nemt og intuitivt, via din mobil eller tablet, betjene og dermed udnytte alle mulighederne på din fuldautomatiske JURA espressomaskine. Farven Nordic White leveres IKKE med Smart Connect. Dette skal tilkøbes.

ENA 8 fra JURA passer ind overalt. Maskinen er kun 27,1 cm bred, 32,3 cm høj og 44,5 cm dyb.

Læs brochure om ENA 8 i Nordic White. Du kan også se videoen om ENA 8 på Youtube.

Yderligere information

Vægt 9.4000 kg

Du kunne også være interesseret i...

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere

Service

Kontakt service på
70 20 73 43

Servicecenterets åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

Salg

Kontakt salgsafdelingen på
70 20 73 33

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere