WE - Serien (max 30 kopper om dagen)

JURA WE8 G2 Chrome (30 kopper pr. dag)

14.000,00 DKK Ekskl. moms
17.500,00 DKK Inkl. moms

JURA WE8 Chrom G2 er en fuldautomatisk espressomaskine specielt målrettet det lille kontor, receptionen, frisøren, butikken, campingpladsen. Altså mindre erhverv og kontorer, hvor der ønskes kaffespecialiteter med frisk mælk, brygget på hele, friske bønner men med minimal håndtering og rengøring.

• 16 forskellige produktvalg
• 5 – 16 gram i bryggeenheden
• TFT-farvedisplay med 16 produktvalg
• 8 kaffestyrker til hver drik
• Kan lave to kopper kaffe/espresso/ristretto ad gangen
• ”One Touch” funktion = alle kaffespecialiteter laves ved tryk på én knap
• “Fine Foam G2” teknologi til den fine cremede mælkeskum
• Højdejusterbart kaffeudløb: 65 – 111 mm
• Højdejusterbart mælkeudløb: 107 – 153 mm
• 500 gram bønnebeholder
• 3,0 liter vandtank
• Maskinen anvender Claris Pro SMART filter
• Kapacitet til ca. 30 kopper om dagen
• Maskinens mål = b:29,5 x h:41,9 x d:44,4 cm

Se yderligere informationer længere nede.

JURA garanterer reservedele til maskinerne i 8 år, hvilket gør fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA til en klog langtidsinvestering.

Har du behov for råd og vejledning omkring, hvilken JURA kaffemaskine der passer bedst til dit behov, så er du meget velkommen til at kontakte os eller én af vore autoriserede forhandlere.

 

+ Mere

7 på lager

Varenummer (SKU): 15285 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

JURA WE8 Chrom G2

JURA WE8 Chrome G2. WE står for: Workplace Environment og generation 2 (G2) er en ny maskine specielt målrettet det lille kontor, receptionen, frisøren, butikken, campingpladsen. Altså mindre erhverv og kontorer, hvor der ønskes kaffespecialiteter med frisk mælk, brygget på hele, friske bønner men med minimal håndtering og rengøring.

Maskinen er lige så let at starte op som en privatmaskine, da man bliver guidet gennem alt på TFT-farvedisplayet.

JURA Teknologi

JURA WE8 Chrom G2 kan ny tilberede hele 16 forskellige kaffespecialiteter. Og kan med den nye mælkeskummer “Fine Foam Frother G2” tilberede den fineste og lækreste mælkeskum i bedste baristakvalitet.

JURA WE8 Chrom G2 har AromaG3 kværn, der efterlader over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere. Dermed får du altid helt friskkværnet kaffe – også til den første kop 

JURA WE8 Chrom G2 har P.E.P (Pulse Extraction Process). For at få en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso/ristretto brygges disse kaffetyper nu med P.E.P. teknologi, hvor vandet pumpes igennem kaffen med små hurtige pulseringer. På denne måde er kaffen og vandet i berøring med hinanden i længere tid og endnu mere aroma kan trækkes ud af bønnerne. Denne teknologi bruges IKKE på de lange kaffer, da en længere ekstraktionstid på disse vil forringe kvaliteten på den enkelte kop.

JURA rengøring og vedligeholdelse

JURA WE8 anvender Claris PRO SMART filter med endnu større kapacitet. I filteret sidder der en chip så maskinen får følgende features:
• Maskinen genkender filteret og registrerer at maskinen bruger filter. Det nye filter skylles automatisk når filteret indsættes.
• Når filteret er opbrugt, ved maskinen at netop dette filter har opbrugt sin kapacitet, og det kan derfor ikke bruges mere.
• Tager man filteret ud af vandtanken, ved maskinen, at den nu skal afkalkes og vil bede om dette ved behov.
• Skiftes filteret ikke når maskinen beder om det, så beder maskinen om at blive afkalket.
• Maskinen kan IKKE afkalkes med filteret i vandtanken.
• Ved opstart skal man indtaste vandets hårdhed, og maskinen udregner herefter filterkapaciteten, som er mellem 80 og 300 liter

JURA garanterer reservedele til maskinerne i 8 år, hvilket gør fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA til en god langtidsinvestering.

Læs brochure om WE8. Du kan også se videoen om WE8 på Youtube.

Scandinavian Coffeesystem

Hos Scandinavian Coffeesystem kan du altid få råd og vejledning. Du er velkommen til at ringe, sende en mail eller kigge forbi vores kombinerede showroom og servicecenter i Gentofte.

I vores kombinerede showroom og servicecenter kan du se alle aktuelle JURA espressomaskiner til både privatbrug og erhvervsbrug. Ligesom du kan indlevere din espressomaskine til reparation og service.

JURA har i flere årtier designet alle sine produkter således at de kan serviceres i mange år og om nødvendigt istandsættes, så de bliver så gode som nye.
Materialerne vælges med henblik og fokus på at sikre en lang levetid. Et verdensomspændende servicenet sørger for de reparation og vedligeholdelse. Den ultramoderne teknologi sikrer maksimal energieffektivitet og fjerner overflødig standby-energi. De, der vælger JURA, vælger samtidig at tage hensyn til økonomi, miljø og bæredygtighed, som vi siger:

JURA freshly ground, not capsuled.

Såvel vore konsulenter som vore teknikere er specialiserede i JURA kaffemaskiner og har udelukkende fokus på at være eksperter indenfor JURA’s univers af fuldautomatiske kaffemaskiner, således giver vi dig de bedste råd og den bedste service, når det drejer sig om JURA.

JURA – if you love coffee.

Yderligere information

Vægt 10.0000 kg

Du kunne også være interesseret i...

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere

Service

Kontakt service på
70 20 73 43

Servicecenterets åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

Salg

Kontakt salgsafdelingen på
70 20 73 33

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere