X - serien (op til 100 kopper pr. dag)

JURA X10 Professional (100 kopper pr. dag)

23.000,00 DKK Ekskl. moms
28.750,00 DKK Inkl. moms

JURA X10 (EA)

 • 35 forskellige kaffespecialiteter, herunder espresso, Caffè Latte og Cold Brew kaffedrikke
 • P.A.G.2+ kværn. Kværnen går i hvileposition mellem hver proces.
 • 3D bryggeteknologi, for bedste aroma
 • Intelligent forvarmning af bryggekammeret optimerer aromaen
 • P.E.P (Pulse Extraction Process) til de små, korte kaffedrikke
 • Cold Brew. De kolde og friske kaffedrikke
 • Extra shot på 4 kaffespecialiteter med mælk . Både de varme og kolde
 • Bypass til både kolde og varme drikke, til kold og varm Americano
 • 5-16 gram kaffe i bryggekammeret
 • Integreret højdejusterbart kaffe, mælke- og varmtvandsudløb 63-150 mm
 • Kompatibel med JURA Pocket Pilot 2.0, Payment Connect eller MDB Connect
 • Kompatibel med JURA Wi-Fi Connect, som kan tilkøbes
 • Maskinen anvender Claris Pro SMART+ eller Claris PRO SMART Maxi vandfilter
 • Fuldautomatisk rengøring af mælkedelen
 • Vandtankskapacitet på 5 liter
 • Mulighed for fast vandtilslutning (tilkøb)
 • Bønnebeholder med plads til 0,5 kg friske kaffebønner og med mulighed for udvidelse op til 1 kg.
 • Særdeles lavt strømforbrug. Stand by mode under 0,5W.
 • Maskinens mål: Højde, bredde, dybde: 47 x 37,3 x 46,1 cm

Har du behov for råd og vejledning omkring, hvilken JURA kaffemaskine der passer bedst til dit behov, så er du meget velkommen til at kontakte os eller én af vore autoriserede forhandlere.

+ Mere

6 på lager

Beskrivelse

JURA X10

JURA X10– en professionel fuldautomatisk espressomaskine, der vil glæde medarbejdere og kunder med en lækker kaffespecialitet, såvel varm som kold, med eller uden mælk og brygget på friskkværnede bønner.

JURA X10 henvender sig specielt til mindre erhverv, såvel detailhandel som selvbetjeningsområder og kontorer m.v. med et kaffeforbrug på op til 100 kopper om dagen, og som også ønsker muligheden for at kunne tilkoble en nem og fleksibel betalings- og administrationsløsning.

JURA har, udover deres banebrydende teknologier, også implementeret al den viden og ekspertise, som de har opnået efter at have sendt mere end 5 millioner fuldautomatiske espressomaskiner på markedet, i denne model.

Blandt andet takket være den nyeste teknologi er denne kaffemaskine garant for funktionalitet, sikker og effektiv drift samt selvfølgelig superb resultater i forhold til samtlige af de mange forskellige kaffespecialiteter, både de kolde og de varme og både dem med og uden frisk mælk. Med X10 får du også muligheden for at få extrashot på 4 kaffespecialiteter med mælk.

Læskende kolde kaffedrikke er også på menuen på JURA X10, som mestrer teknologien bag Cold Brew.

Frisk mælk er et must, hvis du vil lave delikate kaffedrikke med mælk. Derfor mestrer JURA X10 også kunsten at opvarme og skumme mælken perfekt samt automatisk at skifte mellem tilberedning af mælk og mælkeskum.

X10 anvender forskellige bryggeprocesser (f.eks. Cold Brew eller P.E.P.) afhængig af kaffespecialitet og mestrer dermed kunsten at brygge de forskellige kaffedrikke optimalt. På friskkværnede bønner, naturligvis.

 

JURA Teknologi

Maskinen kan tilberede 35 forskellige kaffespecialiteter, som nemt kan indstilles efter behov og præferencer. JURA X10 kan tilberede to af samme kaffespecialitet ad gangen, hvilket er en fordel på en travl arbejdsdag.

JURA X10 har JURA P.A.G.2kværn indbygget, serverer både kolde og varme kaffedrikke og er nem at betjene via farvedisplay og knapper.

JURA P.A.G.2 kværnen er i en klasse helt for sig selv. Den er designet med en helt speciel lyd inspireret af teknologien bag Formel 1. Kværnen går altid i hvileposition mellem to processer. På denne måde optimeres ydeevnen og levetiden forlænges. Det betyder, at kaffemaskinen giver dig den bedste oplevelse i endnu længere tid.

Cold Brew kaffedrikke er blevet en del af hverdagen, hele året rundt. JURA X10 serverer hele 9 forskellige Cold Brew kaffedrikke. Takket være Cold Extraction Processen, tilbereder X10 Cold Brew delikate og forfriskende kaffespecialiteter. Hvor mange konventionelle kolde kaffedrikke tidligere oftest bestod af varmt-bryggede kaffedrikke, som var kølet ned, så foregår ekstraktionsprocessen i X10 med koldt vand, som med højt tryk pulseres gennem den groft kværnede kaffe. Slutresultatet er en naturlig, forfriskende, energigivende drik, hvor den frugtige aroma kan nydes helt uden bitterhed.

For at få en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso/ristretto brygges de små kaffespecialiteter såsom espresso og ristrette nu med den banebrydende P.E.P. (Pulse Extraction Process) teknologi, hvor vandet pumpes igennem kaffen med små hurtige pulseringer. På denne måde er kaffen og vandet i berøring med hinanden i længere tid og endnu mere aroma kan trækkes ud af bønnerne. Denne teknologi bruges IKKE på de lange kaffer, da en længere ekstraktionstid på disse vil forringe kvaliteten på den enkelte kop.

Americano er også en favorit blandt mange kaffedrikkere. Det er en lidt mildere kaffespecialitet, hvor der separat tilsættes ekstra vand til kaffen under tilberedningen. Selvfølgelig mestrer JURA X10 også at servere både lille og stor Americano.

Det 3,5″ store farve display gør betjeningen af maskinen let og intuitiv.

BETALINGSLØSNINGER

JURA Pocket Pilot 2.0 

Det er muligt, sammen med JURA Payment Connect (tilkøb) og JURA Pocket Pilot 2.o at tilkoble en nem og fleksibel betalingsløsning uden brug af ekstra enheder eller f.eks. downloads af apps. Samtidig giver Pocket Pilot 2.0 mulighed for central overvågning og styring af alle forbundne kaffemaskiner, tilpasset efter den enkelte virksomheds behov.

JURA Payment Connect muliggør forbindelse mellem den fuldautomatiske kaffemaskine og en mobil enhed. Pocket Pilot 2.0 er gratis, webbaseret og kræver ingen softwareinstallation. Er kaffemaskinen sat op til brugerbetaling, betales der trådløst via smartphone. Efter scanning af QR-koden på kaffemaskinen åbner Pocket Pilot 2.0 og tilsluttes enheden. Nu kan den ønskede kaffespecialitet vælges og beløbet betales via betalingsvinduet med den foretrukne betalingsmetode, f.eks. Apple Pay. Efter succesfuld transaktion vil den ønskede kaffedrik (selvfølgelig brygget på friskkværnede, friske og aromatiske bønner) tilberedes.

Så nemt er det: Scan, betal og velbekomme!

Central overvågning og administration er en væsentlig feature og af afgørende betydning for Pocket Pilot 2.0, der altid giver brugeren et overskueligt overblik over alle tilsluttede JURA kaffemaskiner. Dashboardet kan tilpasses efter individuelle behov og tilbyder fem forskellige indstillinger, afhængig af valgt forretningsmodel: F.eks. Prepaid Mode, Open Mode, Payment mode osv. Pocket Pilot 2.0 leverer også forskellige, relevante statistikker, overvågning af omsætning og brugeradministration. Det er også muligt at justere priser, tilgængelige kaffedrikke, muligheden for individuel tilpasning m.v. – alt sammen fra centralt hold.

Læs brochuren om JURA X10 (EA) her.

Se vore små videoer for nærmere information:

Pocket Pilot 2.o Open Mode

Pockiet Pilot 2.0 Payment Mode

Pockiet Pilot 2.0 Authorized Access mode 

Pocket Pilot 2.0 Prepaid Mode

Pocket Pilot 2.0 Multi Mode

MDB interface

X10 kan suppleres med MDB interface enheden fra JURA, og supportere derfor de mest almindelige betalingssystemer.

JURA Rengøring og vedligeholdelse

Se vore små guides til den daglige håndtering og rengøring her:

Maskinen bruger Claris PRO SMART+ eller Claris PRO SMART Maxi vandfilter, som har en lille chip indbygget, der giver følgende features og fordele:
• Maskinen registrerer selv, når et filter sættes i vandtanken, takket være chippen i bunden af filteret.
• Når filterets kapacitet er opbrugt, ved maskinen, at filteret har opbrugt sin kapacitet, og det derfor ikke kan bruges mere.
• Tager man filteret ud af vandtanken, ved maskinen, at den nu skal afkalkes og vil bede om dette ved behov.
• Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, så beder maskinen om at blive afkalket.
• Maskinen kan IKKE afkalkes med filteret i vandtanken.
• Ved opstart skal vandets hårdhed indtastes, og maskinen udregner herefter filterkapaciteten, som er mellem 80 og 300 liter

Med en ny rengøringsproces til mælkedelen er det blevet utrolig nemt at holde mælkeudløb og slanger rene i en travl hverdag.

JURA garanterer reservedele til maskinerne i 8 år, hvilket gør fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA til en god langtidsinvestering.

 

Scandinavian Coffeesystem

Hos Scandinavian Coffeesystem kan du altid få råd og vejledning. Du er velkommen til at ringe, sende en mail eller kigge forbi vores kombinerede showroom og servicecenter i Gentofte.

I vores kombinerede showroom og servicecenter kan du se alle aktuelle JURA espressomaskiner til både privatbrug og erhvervsbrug. Ligesom du kan indlevere din espressomaskine til reparation og service.

JURA har i flere årtier designet alle sine produkter således at de kan serviceres i mange år og om nødvendigt istandsættes, så de bliver så gode som nye.
Materialerne vælges med henblik og fokus på at sikre en lang levetid. Et verdensomspændende servicenet sørger for reparation og vedligeholdelse. Den ultramoderne teknologi sikrer maksimal energieffektivitet og fjerner overflødig standby-energi. De, der vælger JURA, vælger samtidig at tage hensyn til økonomi, miljø og bæredygtighed, som vi siger:

JURA freshly ground, not capsuled.

Såvel vore konsulenter som vore teknikere er specialiserede i JURA kaffemaskiner og har udelukkende fokus på at være eksperter indenfor JURA’s univers af fuldautomatiske kaffemaskiner, således giver vi dig de bedste råd og den bedste service, når det drejer sig om JURA.

JURA – if you love coffee.

Yderligere information

Vægt 135000 kg

Du kunne også være interesseret i...

 • Care_Mini-Tabs_ps_180g

  JURA Mælkerens mini tabs 180g

  135,20 DKK Ekskl. moms
  169,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA Claris Pro Smart MaxiJURA Claris Pro Smart Maxi

  JURA Claris PRO MAXI SMART

  525,00 DKK Ekskl. moms
  656,25 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_Mini-Tabs_Refill_ps_180

  JURA Mælkerens mini tabs Refill 180g

  127,20 DKK Ekskl. moms
  159,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_CleanTabl_3phasen_emo.

  JURA 3-fase rensetabletter pakke m. 25 stk.

  239,20 DKK Ekskl. moms
  299,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA Cool ControlCC 1L oval

  JURA Cool Control 1,0 liter: Oval, Sort, forberedt til WiFi / Bluetooth

  1.900,00 DKK Ekskl. moms
  2.375,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA Grumseudkast + afløb – X6/X8/X10

  695,00 DKK Ekskl. moms
  868,75 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Udskiftelige mælkedyse Erhverv

  JURA udskiftelig mælkedyse til X8/X10 og GIGA

  145,00 DKK Ekskl. moms
  181,25 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA HP3 mælkeslangecover (E8 G2, E8 (EB) S8, J6, J8, Z6, Z8, Z10, WE8(EA), XJ9, X8, X10, GIGA X3/X3c og X8/X8c G2)

  127,20 DKK Ekskl. moms
  159,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • HP3 tilbehørHP3 tilbehør

  JURA HP3 mælkeslangekit (E8 G2, E8 (EB) S8, J6, J8, Z6, Z8, Z10, WE8(EA), XJ9 X8, X10, GIGA X3/X3c G2, GIGAX8/X8C G2

  119,20 DKK Ekskl. moms
  149,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Claris Pro Smart+

  JURA Claris Pro Smart+

  260,00 DKK Ekskl. moms
  325,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Vandtilslutningskit X-linien 24181

  Fast vandtilslutnings kit til X-linien

  3.000,00 DKK Ekskl. moms
  3.750,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Termobeholder

  Termobeholder til JURA maskiner – 0,9 liter

  396,00 DKK Ekskl. moms
  495,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA X8/X10 & GIGA X G2-serien Komplet mælkedyse

  450,00 DKK Ekskl. moms
  562,50 DKK Inkl. moms
  Mere info

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere

Service

Kontakt service på
70 20 73 43

Servicecenterets åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

Salg

Kontakt salgsafdelingen på
70 20 73 33

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere