X - serien (op til 80 kopper pr. dag)

JURA X8 (EA) Professional (80 kopper pr. dag)

20.000,00 DKK Ekskl. moms
25.000,00 DKK Inkl. moms

JURA X8 (EA) – Alt fra ristretto til latte macchiato med tryk på bare én knap.

 

  • Professionel Aroma kværn for en endnu bedre og mere aromatisk kaffeoplevelse
  • One touch funktion = alle kaffespecialiteter tilberedes med bare ét tryk på én knap
  • 21 forskellige produkter
  • 5-16 gram kaffe i bryggekammeret
  • Maskinen bruger Claris Pro SMART filter eller Claris PRO SMART Maxi filter
  • Fuldautomatisk rengøring af mælkedele
  • Vandtankskapacitet på 5 liter
  • Mulighed for fast vandtilslutning (tilkøb)
  • Bønnebeholder med plads til 500 gram friske kaffebønner – med mulighed for at tilkøbe større bønnebeholder, så maskinen kan rumme 1 kg friske kaffebønner
  • Mulighed for at få fast grumsudkast og afløb (tilkøb)

Har du behov for råd og vejledning omkring, hvilken JURA kaffemaskine der passer bedst til dit behov, så er du meget velkommen til at kontakte os eller én af vore autoriserede forhandlere.

+ Mere

2 på lager

Varenummer (SKU): 15413 Varekategorier: ,

Beskrivelse

JURA X8 (EA)

JURA X8 (EA)– en fuldautomatisk kaffemaskine målrettet erhverv, der vil glæde medarbejdere såvel som kunder med en friskbrygget kop kaffe – med eller uden mælk.

JURA Teknologi

Maskinen kan tilberede 21 forskellige produkter, som nemt kan indstilles efter behov og præferencer. JURA X8 (EA) kan tilberede to af samme kaffespecialitet ad gangen, hvilket er en fordel på en travl arbejdsdag.

Den opdaterede version: JURA X8 (EA) har fået Professionel Aroma kværn, som øger kaffens aroma med ca. 12%, så du og dine kunder eller medarbejdere får en endnu bedre kaffeoplevelse.

For at få en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso/ristretto brygges de små kaffespecialiteter såsom espresso og ristrette med den banebrydende P.E.P. (Pulse Extraction Process) teknologi, hvor vandet pumpes igennem kaffen med små hurtige pulseringer. På denne måde er kaffen og vandet i berøring med hinanden i længere tid og endnu mere aroma kan trækkes ud af bønnerne. Denne teknologi bruges IKKE på de lange kaffer, da en længere ekstraktionstid på disse vil forringe kvaliteten på den enkelte kop.

Maskinen bruger Claris PRO SMART eller Claris PRO SMART Maxi vandfilter, som har en lille chip indbygget, der giver følgende features og fordele:
• Maskinen registrerer selv, når et filter sættes i vandtanken, takket være chippen i bunden af filteret.
• Når filterets kapacitet er opbrugt, ved maskinen, at filteret har opbrugt sin kapacitet, og det derfor ikke kan bruges mere.
• Tager man filteret ud af vandtanken, ved maskinen, at den nu skal afkalkes og vil bede om dette ved behov.
• Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, så beder maskinen om at blive afkalket.
• Maskinen kan IKKE afkalkes med filteret i vandtanken.
• Ved opstart skal vandets hårdhed indtastes, og maskinen udregner herefter filterkapaciteten, som er mellem 80 og 300 liter

JURA Rengøring og vedligeholdelse

Med en ny rengøringsproces til mælkedelen er det blevet utrolig nemt at holde mælkeudløb og slanger rene i en travl hverdag.

Efter servering af kaffespecialiteter med mælk, vil maskinen ved slukning selv, via den intuitive skærm, efterspørge om der ønskes udført mælkerens. Hvis dette valg bekræftes udføres en fuldautomatisk mælkerens, hvorefter maskinen selv slukker. Hvis der ikke ønskes udført mælkerens slukker maskinen automatisk.

JURA garanterer reservedele til maskinerne i 8 år, hvilket gør fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA til en god langtidsinvestering.

Læs brochuren om JURA X8 (EA).

Scandinavian Coffeesystem

Hos Scandinavian Coffeesystem kan du altid få råd og vejledning. Du er velkommen til at ringe, sende en mail eller kigge forbi vores kombinerede showroom og servicecenter i Gentofte.

I vores kombinerede showroom og servicecenter kan du se alle aktuelle JURA espressomaskiner til både privatbrug og erhvervsbrug. Ligesom du kan indlevere din espressomaskine til reparation og service.

JURA har i flere årtier designet alle sine produkter således, at de kan serviceres i mange år og om nødvendigt istandsættes, så de bliver så gode som nye.
Materialerne vælges med henblik og fokus på at sikre en lang levetid. Et verdensomspændende servicenet sørger for reparation og vedligeholdelse. Den ultramoderne teknologi sikrer maksimal energieffektivitet og fjerner overflødig standby-energi. De, der vælger JURA, vælger samtidig at tage hensyn til økonomi, miljø og bæredygtighed, som vi siger:

JURA freshly ground, not capsuled.

Såvel vore konsulenter som vore teknikere er specialiserede i JURA kaffemaskiner og har udelukkende fokus på at være eksperter indenfor JURA’s univers af fuldautomatiske kaffemaskiner, således giver vi dig de bedste råd og den bedste service, når det drejer sig om JURA.

JURA – if you love coffee.

Yderligere information

Vægt 12.0000 kg

Du kunne også være interesseret i...

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere

Service

Kontakt service på
70 20 73 43

Servicecenterets åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

Salg

Kontakt salgsafdelingen på
70 20 73 33

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere