JURA Z10 (EA) Aluminium Black

JURA Z10 (EA) Aluminium Black

15.196,00 DKK Ekskl. moms
18.995,00 DKK Inkl. moms

JURA Z10 (EA) Aluminium Black

Fuldautomatisk State of the Art kaffemaskine til ægte baristaer

 • Product Recognizing Grinder (P.R.G.)
 • Cold Brew / kold ekstraktions proces & Hot Brew / traditionel ekstraktions proces
 • 3D Bryggeteknologi
 • A.G.A. (Automatic Grinder Adjustment)
 • P.E.P (Pulse Extraction Process)
 • Intelligent forvarmning af bryggekammeret
 • 4,3″ Touchscreen-farvedisplay og drejehjul (Rotary Switch) gør betjening og programmering nem
 • JURA Wi-Fi kommunikation, transmitter leveres med som standard
 • 32 forskellige produkter, både Hot & Cold Brew
 • Fronten på model: Z10 Aluminium Dark Inox er udført i 3 mm aluminium og kopholderen er udført i forkromet plast
 • Maskinen skifter selv mellem varm mælk og mælkeskum
 • Enkel rengøringsproces til mælkedelen, TÜV certificeret hygiejne
 • Integreret højdejusterbart espresso, kaffe, mælke- og varmtvands udløb – 78 – 150 mm
 • Separat varmtvandshane
 • Kaffemaskinen er energibesparende og anvender <0,5W i stand by mode
 • 2,4 liter vandtank
 • Maskinens mål: Højde, bredde, dybde: 38  × 32 × 45 cm
 • Maskinen bruger Claris Smart+ filter

Se et udvalg af vore Cold Brew kaffeopskrifter her.

Se yderligere informationer længere nede. Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive til os og få gode råd og vejledning. Vi glæder os til at høre fra dig.

+ Mere

3 på lager

Varenummer (SKU): 15488 Varekategorier: ,

Beskrivelse

JURA Z10 (EA) Aluminium Black

Med JURA Z10 introducerede JURA en banebrydende nyhed: Verdens første fuldautomatiske kaffemaskine, til både “Hot & Cold” kaffespecialiteter. Du kan med denne high-end fuldautomatiske kaffemaskine servere hele 32 forskellige kaffespecialiteter.

Takket være JURA’s banebrydende teknologier, blev det med Z10 altså nu muligt at brygge kolde specialiteter. Du kan nu på få minutter, få den lækreste iskaffe, både med og uden frisk mælk og gerne tilsat lidt sirup, såfremt du ønsker det.

JURA Z10 kombinerer innovative og banebrydende teknologier med State-of-the-Art design og intuitiv betjening. Se vores video her, hvorledes du får det optimale ud af din JURA Z10.

Denne kaffemaskine blev i juni 2022 tildelt en Guldpræmie i kategorien “Excellence in Business to Consumer” af den uafhængige jury hos German Innovation Award.

De nyeste teknologier

Product Recognizing Grinder (P.R.G.). Z10 (EA) er udstyret med den helt nye JURA Product Recognizing Grinder. Denne elektronisk styrede og højt ydende kværn justerer i en brøkdel af et sekund kværnens indstilling til den ønskede kaffespecialitet (f.eks. Hot or Cold Brew). Spektret på kværnens indstilling spænder fra meget fint kværnet kaffe til de korte kaffeklassikere såsom f.eks. espresso og til en meget grov indstilling til de koldbryggede kaffespecialiteter. Se videoen om JURA Product Recognizing Grinder her.

Cold Brew ekstraktions proces. Endnu en fantastisk og innovativ teknologi: Takket være en kold ekstraktionsproces tilbereder Z10 (EA) kolde kaffespecialiteter. Hvor mange konventionelle kolde kaffedrikke, består af varme kaffedrikke, som er kølet ned, brygger Z10 (EA) kaffen ved hjælp af en kold ekstraktions proces. Her løber koldt vand v.h.a højt tryk og i korte intervaller gennem bryggekammeret, som er fyldt med groft kværnet kaffe. Resultatet er en fremragende smag, som bibeholder en superb og frugtig aroma og som ikke bliver bitter.

3D bryggeteknologi: Bryggeenheden er den vigtigste del i en fuldautomatisk kaffemaskine. Den ottende generation af JURA’s bryggeenhed, brygger kaffe med en helt unik 3D-bryggeteknologi. Vandet presses gennem bryggekammeret og den kværnede kaffe i 3 niveauer, og den flyder dermed jævnt og sikrer den bedste aroma, både i de varme og de kolde kaffespecialiteter. Du kan se mere omkring JURA’s forskellige bryggeprocesser i vores video: JURA Brewing Processes.

JURA teknologier fortsat

JURA Z10 (EA) giver dig muligheden for Wi-Fi kommunikation. Så er du sikret en hurtigere og mere stabil forbindelse med dit JURA tilbehør. Herudover giver WiFi Connect muligheden for at flere individuelle brugere kan være koblet op med din JURA Z10 samtidigt. Du kan via Wi-Fi både kommunikere med JURA’s app: J.O.E og JURA Cool Control (kræver en transmitter).

P.E.P (Pulse Extraction Process), som er en optimering af gennemløbstiden. De korte kaffer såsom ristretto og espresso brygges med P.E.P. Her løber vandet igennem det kværnede kaffe i små korte pulseringer. På den måde trækkes den fulde aroma ud af de friske bønner.

JURA’s “Automatic Grinder Adjustment” (A.G.A) sørger for at kværnen i Z10 (EA) leverer suverænt præcise resultater hver gang og i hele levetiden.

I.W.S (Intelligent Water System): En chip i bunden af hvert filter registreres af maskinen, således at filterets kapacitet konstant overvåges. Du er dermed sikret vand af bedste kvalitet til din kaffe.

Nyt software aktiverer en helt nye feature: Intelligent forvarmning af bryggekammeret. Dette betyder at bryggekammeret, når der brygges ristretto, espresso eller cortado (og forudsat at den ønskede temperatur er sat til høj, og at der er gået min. 5 min. siden sidste brygning) opvarmes med varmt vand inden brygningen. Alt sammen med til at optimere kaffens aroma.

JURA Design

Med sit konveks-konkave design fremstår Z10 i originalt JURA design: Smukt, strømlinet og banebrydende. Passer perfekt i den stilrene nordiske smag. Fronten på Z10 Aluminium White er udført i 3 mm aluminium og den forkromede kopholder fuldender udtrykket.

Vandtanken er udført i smukt bølgeformet design, kan rumme 2,4 liter vand. Som en ekstra lækker detalje lukker det forkromede låg til vandtanken med et klik v.h.a. en lille magnet

Materialer af høj kvalitet og maksimal produktionspræcision fastholder kaffemaskinens værdi og sikrer tidløs elegance

Vedligeholdelse og rengøring

Se vore forskellige små guides til, hvordan du foretager en rens, en mælkerens, filterskift m.m.

JURA Z10 (EA) anvender Claris Smart+ filter, som har en indbygget chip i bunden. Dette gør filterskiftet nemt, og maskinen registrerer selv, om den kører med filter eller ej. Som noget helt nyt er JURA Z10 udstyret med en filterholder, hvor farven matcher din maskine. Se hvordan du skifter filter på din JURA Z10 her: JURA Z10 – Changing the filter – YouTube.

Med et integreret rengøringsprogram til mælkedelen, er rengøringen af mælkesystemet utrolig nemt. Fyld JURA Mælkerens Mini Tabs i den medfølgende beholder til mælkerens, tryk på det intuitive display, som guider dig og maskinen vil selv udføre en effektiv og TÜV-certificeret rengøring af hele mælkesystemet.

Vægt: 13 kg

Læs brochuren her. Eller se videoen.

Scandinavian Coffeesystem

Hos Scandinavian Coffeesystem kan du altid få råd og vejledning. I vores kombinerede showroom og servicecenter i Gentofte kan du se alle de aktuelle JURA espressomaskiner til både privat- og erhvervsbrug. Ligesom du kan indlevere din espressomaskine til reparation og service. Du kan læse mere om reparation og service her.

JURA har i flere årtier designet alle sine produkter således, at de kan serviceres i mange år og om nødvendigt istandsættes, så de bliver så gode som nye. Materialerne vælges med henblik og fokus på at sikre en lang levetid. Et verdensomspændende servicenet sørger for reparation og vedligeholdelse. Den ultramoderne teknologi sikrer maksimal energieffektivitet og fjerner overflødig standby-energi. Vælger du JURA, vælger du samtidig at tage hensyn til miljø og bæredygtighed, som vi siger:

JURA – Freshly ground, not capsuled.

Såvel vore konsulenter som vore teknikere er specialiserede i JURA kaffemaskiner og har udelukkende fokus på at være eksperter indenfor JURA’s univers af fuldautomatiske kaffemaskiner. Således har vi det bedste udgangspunkt for at give de bedste råd og den bedste service, når det drejer sig om JURA.

JURA – If you love coffee.

 

Yderligere information

Vægt 15 kg

Du kunne også være interesseret i...

 • JURA Glasmælkebeholder 0,5 L

  236,00 DKK Ekskl. moms
  295,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • HP3 tilbehørHP3 tilbehør

  JURA HP3 mælkeslangekit (E8 G2, E8 (EB) S8, J6, J8, Z6, Z8, Z10, WE8(EA), XJ9 X8, X10, GIGA X3/X3c G2, GIGAX8/X8C G2

  119,20 DKK Ekskl. moms
  149,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA Cup Warmer Small Black

  JURA kopvarmer S Sort

  796,00 DKK Ekskl. moms
  995,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA Cool ControlCC 1L oval

  JURA Cool Control 1,0 liter: Oval, Sort, forberedt til WiFi / Bluetooth

  1.900,00 DKK Ekskl. moms
  2.375,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA Claris Smart

  (UDGÅET VÆLG SMART+) JURA Claris SMART filter (sort) (UDGÅET VÆLG SMART+)

  100,00 DKK Ekskl. moms
  125,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA World of CoffeeJURA World of Coffee

  JURA World of Coffee 250g

  55,20 DKK Ekskl. moms
  69,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Claris Smart+ 3 pakJURA Claris Smart

  JURA Claris Smart+ filter – 3 stk. pakning

  279,20 DKK Ekskl. moms
  349,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA HP3 mælkeslangecover (E8 G2, E8 (EB) S8, J6, J8, Z6, Z8, Z10, WE8(EA), XJ9, X8, X10, GIGA X3/X3c og X8/X8c G2)

  127,20 DKK Ekskl. moms
  159,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Claris Smart+JURA Claris Smart

  JURA Claris Smart+ filter (sort)

  100,00 DKK Ekskl. moms
  125,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_Mini-Tabs_Refill_ps_180

  JURA Mælkerens mini tabs Refill 180g

  127,20 DKK Ekskl. moms
  159,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_3in1CleanTabl_ps_6_whiteCare_CleanTabl_3phasen_emo.

  JURA 3-fase Rensetabletter, 6 stk.

  79,20 DKK Ekskl. moms
  99,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_CleanTabl_3phasen_emo.

  JURA 3-fase rensetabletter pakke m. 25 stk.

  239,20 DKK Ekskl. moms
  299,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA Glacette Black

  236,00 DKK Ekskl. moms
  295,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_Mini-Tabs_ps_180g

  JURA Mælkerens mini tabs 180g

  135,20 DKK Ekskl. moms
  169,00 DKK Inkl. moms
  Mere info

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere

Service

Kontakt service på
70 20 73 43

Servicecenterets åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

Salg

Kontakt salgsafdelingen på
70 20 73 33

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere