Robot

Fintech & Kaffetech

 

Hos fintech virksomheden Nets Innovation Hub (tidligere Smart Payments by Nets) forkæles de 40 ansatte dagligt med kaffespecialiteter brygget på en fuldautomatisk kaffemaskine fra schweiziske JURA.

Nets Innovation Hub er en selvstændig innovativ forretningsenhed i Nets, hvis mål det er konstant at være på forkant med de nyeste teknologier indenfor betalingsløsninger. Teknologier og løsninger som bygger på AI (kunstig intelligens), IoT (Internet of Things), blockchain og biometri. Og apropos AI (kunstig intelligens), så er JURA på trapperne med at introducere denne teknologi i udvalgte modeller – men mere om det en anden gang.

Nets Innovation Hub har valgt en JURA GIGA X8c (c står for fast vandtilslutning) inklusiv serviceaftale. En løsning som er ideel til mellemstore kontorer, hvor behovet for kaffe er stort, ønskerne mange og forskellige og hvor man vil sikre sig, at medarbejderne altid kan få den bedste kop kaffe.

JURA GIGA X8c

JURA GIGA X8c brygger op til 200 kaffespecialiteter pr. dag, og passer derfor godt til Nets Innovation Hub. Firmaet flyttede pr. 1. oktober 2018 til nye lækre og eksklusive omgivelser i de nyligt restaurerede lokaler i Vibenshuset på Lyngbyvejen. I forbindelse hermed blev den nye fuldautomatiske kaffemaskine indkøbt og installeret. Kaffemaskinen fra JURA er placeret i køkkenet, som er et fælles omdrejningspunkt for de engagerede ansatte. Her mødes man til en god kop kaffe og en snak om de nyeste teknologier indenfor fintech.

Naturligt nok for Nets Innovation Hub har der, ved valg af kaffemaskine til kontoret, været et solidt fokus på højteknologi og user experience i form af intuitiv betjening og så selvfølgelig at kunne servere den bedste kop kaffe til medarbejderne. En kaffeløsning som indebærer hurtig, nem og enkel servering af kaffespecialiteter så medarbejderne er friske og veloplagte til at være på forkant med alle processer i udviklingen af nye og innovative betalingsløsninger. Og mon ikke de tech-interesserede medarbejdere allerede har leget med programmeringen af de op til 32 individuelt programmérbare indstillinger af kaffespecialiteter?

Den fuldautomatiske espressomaskine kan tilberede mange friskbryggede, delikate kaffespecialiteter: Espresso, dobbelt espresso, espresso macchiato, ristretto, cappuccino, latte macchiato, flat white, americano og meget mere.

Til daglig står Event & Office Manager Christina Rendbæk og Project Lead Bart Kuijers for driften af maskinen. ”Vi ville være sikre på, at servere den bedste og lækreste kop kaffe for vore medarbejdere. Samtidig lagde vi vægt på højteknologi og nem vedligeholdelse. Derfor valgte vi en JURA espressomaskine”, fortæller Christina Rendbæk, som tilføjer at feedbacken fra kollegaerne er at ”kaffen er utrolig god”.
Maskinen kræver et minimum af vedligeholdelse og de to bønnebeholdere kan hver indeholde 650 gram bønner. ”Vi skal altså ikke fylde bønner på hele tiden” afslutter Christina Rendbæk, som også fremhæver det eksklusive og strømlinede design i Alu Black.