Restaurant Amalie

På besøg hos den ærkedanske frokost restaurant: Restaurant Amalie.

På den københavnske frokostrestaurant ”Restaurant Amalie” i hjertet af København lægger man vægt på gode gamle danske traditioner, kvalitet og friske råvarer.

Ejerne af Restaurant Amalie, Pernille og Kenneth, går aldrig på kompromis med kvaliteten. Kun de bedste råvarer finder vej til køkkenet. Som gæst på restauranten fuldender du din frokost med en skøn kop kaffe, brygget på friskkværnede bønner på en JURA espressomaskine.

”Det skulle være nemt og hurtigt og samtidig ville vi være sikre på, at vi serverede den bedste kop kaffe for vores gæster. Derfor valgte vi en JURA espressomaskine”, fortæller Pernille. Som tilføjer: ”Vi serverer mellem 40-60 kopper kaffe om dagen og vore gæster roser kaffen for den gode aroma, smag og den perfekte høje temperatur”.

Hos Restaurant Amalie nyder de godt af en professionel JURA GIGA X3 fuldautomatisk espressomaskine. Maskinen har fungeret upåklageligt de sidste 8 år, og har været en god investering. Espressomaskinen kan brygge op til 120 kopper dagligt.

De fuldautomatiske espressomaskiner kan tilberede mange friskbryggede, delikate kaffespecialiteter: Espresso, espresso doppio, espresso macchiato, ristretto, cappuccino, latte macchiato, flat white, americano og meget mere. ”Vore gæster lægger vægt på en god, gammel klassisk kop kaffe eller espresso, så det er det, vi serverer mest, men vi er glade for at vi også har muligheden for at kunne servere kaffespecialiteter med mælk”, fortæller Pernille.

Pernille afslutter vores snak med: ”På Restaurant Amalie går vi meget op i kvalitet, derfor har vi valgt en JURA espressomaskine”.

Læs mere i Magasinet Food & Drink.