JURA Claris Blue+ filter – 3 stk. pakning

JURA Claris Blue+ filter – 3 stk. pakning

276,00 DKK Ekskl. moms
345,00 DKK Inkl. moms

JURA CLARIS Blue+ filteret blødgør vandet og skåner din espressomaskine.

Den nederste del af CLARIS blue+ filterpatronen indeholder en kapsel med naturlige aktive ingredienser, der stabiliserer vandet i vandtanken. Dette reducerer kalkaflejringer i bunden af tanken. Det fungerer således at vandets naturlige bevægelse i tanken, kontinuerligt strømmer blidt gennem kapslen, uden yderligere behov for energi m.v.

Hvert filter kan køre 50 liter vand igennem, før det skal skiftes. Maskinen beder selv om at få skiftet filteret, såfremt filterfunktionen er indstillet på maskinen.

HUSK at programmere din maskine til at anvende filter og vær opmærksom på, hvilken farve filter, din maskine skal bruge.

Læs mere om vedligeholdelse af din JURA espressomaskine her

Du kan læse mere om sikkerheden ved brugen af JURA plejeprodukter her.

+ Mere

56 på lager

Varenummer (SKU): 24231 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Det intelligente filter med et ekstra plus

Kaffe består af 98% vand. Så vand af bedste kvalitet er afgørende for at skabe den bedste kaffeoplevelse. CLARIS Bluefra JURA indeholder en ekstra fordel. Vandfilterteknologien sikrer større hygiejne i kaffemaskinen, og det hele begynder i vandtanken. Ved at anvende CLARIS Blueoptimerer du beskyttelsen, produktsikkerheden og levetiden på din kaffemaskine. Så kan du nyde den perfekte kop kaffe hver gang.

I den nederste ende af CLARIS filterpatronen sidder en kapsel indeholdende naturlige, aktive ingredienser, der stabiliserer vandet i tanken. Dette reducerer eventuelle kalkaflejringer i bunden af tanken. Kapselen skaber naturlige bevægelser i vandtanken, som strømmer kontinuerligt og blidt gennem vandtanken uden behov for yderligere energi eller andre mekanismer. Den øverste del af CLARIS filterpatronen, anvender som altid ionbytter og aktivt kul, som ved hjælp af up-flow princippet filtrerer præcis den mængde vand, der skal anvendes til den perfekte kop kaffe.

Endnu bedre hygiejne og renlighed
CLARIS Blueforbedrer det eksisterende, professionelle up-flow princip, som ved hjælp af aktive ingredienser, filtrerer præcis den mængde vand, der kræves, hver gang du tilbereder en kop kaffe. Forbedringen, altså +‘et består i en kapsel, som skaber naturlige bevægelser, der kontinuerligt og blidt strømmer gennem vandet. Resultatet er mindre kalk og maksimal ren vandtank.

Velegnet til alle typer vand
Takket være den innovative formel er filterpatronerne velegnede til vand overalt i verden. Det højeffektive granulat filtrerer konstant calciumcarbonat til optimalt niveau (selv ved vand med lav hårdhed) og reducerer niveauet af skadelige og smagshæmmende stoffer (som f.eks. klor) mere effektivt end nogensinde. Filterpatronen bevarer vigtige mineraler og fluorider, som hjælper med at løfte smagen. Den optimale stabilisering af calciumcarbonatniveauet i vandtanken kombineret med effektiv filtrering ved kaffetilberedningen, sikrer optimal hygiejne og vandkvalitet til den perfekte, aromatiske kop kaffe.

Takket være TÜV-certificeret hygiejne er du altid garanteret kaffe i bedste kvalitet

Espressomaskiner fra JURA er ud fra tests, foretaget af TÜV Rheinland, certificeret som værende ekstremt hygiejniske. Dette beviser, at JURA’s vedligeholdelsesprodukter, der er udviklet specielt til brug i JURA’s maskiner, garanterer TÜV-certificeret hygiejne og en altid ren maskine.

Kalk forårsager skade og påvirker smagen

Når vand opvarmes, dannes der kalk. Dette kan resultere i, at maskinens slanger bliver kalket så meget til, at den i sidste ende ikke kan trække vand igennem slangerne. Kalk påvirker også kaffens smag. Der skal dog helst være en lille smule kalk i vandet, til gavn for kaffens smag, men for meget kalk vil give en dårlig eftersmag og samtidig forhindre kaffens aroma i at udvikle sig til det fulde.

Yderligere information

Vægt 0.2000 kg

Du kunne også være interesseret i...

 • Care_Mini-Tabs_Refill_ps_180

  JURA Mælkerens mini tabs Refill 180g

  127,20 DKK Ekskl. moms
  159,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_CleanTabl_3phasen_emo.

  JURA 3-fase rensetabletter pakke m. 25 stk.

  239,20 DKK Ekskl. moms
  299,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_3in1CleanTabl_ps_6_whiteCare_CleanTabl_3phasen_emo.

  JURA 3-fase Rensetabletter, 6 stk.

  79,20 DKK Ekskl. moms
  99,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_Mini-Tabs_ps_180g

  JURA Mælkerens mini tabs 180g

  135,20 DKK Ekskl. moms
  169,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Claris blue+Claris Blue+

  JURA Claris Blue+ filter

  100,00 DKK Ekskl. moms
  125,00 DKK Inkl. moms
  Mere info

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere

Service

Kontakt service på
70 20 73 43

Servicecenterets åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

Salg

Kontakt salgsafdelingen på
70 20 73 33

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere