JURA ENA 8 Metropolitan Black

JURA ENA 8 Metropolitan Black

6.396,00 DKK Ekskl. moms
7.995,00 DKK Inkl. moms

JURA ENA 8 – lille, elegant og smuk i al sin enkelhed. En kompakt fuldautomatisk espressomaskine fyldt med den nyeste teknologi.

• P.E.P (Pulse Extraction Process)
• AromaG3 kværn
• 1,1 liter vandtank
• 125 gram bønner i bønnebeholderen
• Højdejusterbart kombiudløb (55-138mm)
• Mælkerensebeholder medfølger
• Nem og visuel lækker betjening via TFT-farvedisplay på maskinens front
• Forberedt til trådløs betjening
• Kompatibel med JURA appen: J.O.E.
• Dimensioner: B: 27,1cm – H: 32,3 cm – D: 44,5 cm
• Vægt: 9,4 kg
• Maskinen bruger Claris SMART filter

Se yderligere informationer længere nede. Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere råd og vejledning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vidste du, at JURA garanterer reservedele til maskinerne i 8 år, hvilket gør fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA til en klog langtidsinvestering.

+ Mere

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 15253 Varekategorier: ,

Beskrivelse

JURA ENA 8

JURA Design

JURA ENA 8: Lille, elegant og smuk i al sin enkelhed. Kompakt state-of-the-art design kombineret med den nyeste teknologi, giver dig mulighed for at tilberede en bred vifte af aromafyldte kaffespecialiteter samt varmt vand til te og en portion mælkeskum – i alt 10 forskellige produkter. TFT-farvedisplayet på fronten sørger for en visuel lækker samt hurtig og intuitiv betjening, hvor du med bare ét tryk på knappen kan tilberede din favorit kaffespecialitet.

JURA ENA 8 Metropolitan Black

Farven Metropolitan Black leder tankerne hen på en verden af internationale metropoler. Storbyens puls fornemmes. Byens natteliv. Caféer, butikker. Utallige neonskilte lyser i nattehimlen. Den kunstige glød fra kontorbelysning. Lys og skygge. Sort og hvid. En verden af internationale metropoler.

ENA 8 i Metropolitan Black har vundet flere fornemme designpriser:  iF Design Awards 2019 samt Red Dot Award. Begge dommerpaneler var enige om, at det kompakte, enkle og minimalistiske design, hvor også den cylindriske vandtank blev fremhævet, var en Award værdig.

JURA teknologi

JURA ENA 8 kan justeres på 10 forskellige kaffestyrker for hvert enkelt produkt, og har AromaG3 kværn, der efterlader over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere. Således er du sikret, at du altid får helt friskkværnet kaffe – også til dagens første kop kaffe.

For at få en længere ekstraktionstid, og dermed en endnu bedre espresso eller ristretto, brygges disse kaffetyper på JURA ENA 8 med P.E.P. teknologi, hvor vandet pumpes igennem kaffen med små hurtige pulseringer. På denne måde er kaffen og vandet i berøring med hinanden i længere tid, og endnu mere aroma kan trækkes ud af bønnerne. Denne teknologi bruges IKKE på de større kaffespecialiteter, da en længere ekstraktionstid på disse ville forringe kvaliteten på den enkelte kop.

JURA Design

Vi er stolte af, at kunne fortælle at JURA ENA 8 serien vandt Red Dot Design Award prisen 2019. Red Dot Design Award er en af verdens største designkonkurrencer, og et enigt dommerpanel var begejstrede for JURA ENA 8’s design.

Herudover er JURA ENA 8 i Metropolitan Black, som nævnt også tildelt iF Design Award for sit helt unikke design i Metropolitan Black.

En unik og helt ny designdetalje er den 360° runde vandtank. Dens struktur kombineret med den cylindriske form er inspireret af gamle elegante krystalkarafler.

Det 2,8″ store TFT-farvedisplay på maskinens front i kombination med det intuitive betjeningspanel gør det meget nemt og enkelt at vælge din favoritkaffe – bare med ét tryk. Betjeningen er intuitiv og understøttes af klar grafik.

ENA 8 leveres med en velkomstpakke bestående af: 2 rensetabletter, CLARIS SMART Mini Filter, 100 ml. mælkerens samt en mælkerensebeholder.

Udstyret med Smart Connect, kan ENA 8 anvendes sammen med J.O.E.® (JURA Operating Experience). Med J.O.E.® kan du nemt og intuitivt, via din mobil eller tablet, betjene og dermed udnytte alle mulighederne på din fuldautomatiske JURA espressomaskine. Farven Metropolitan Black leveres IKKE med Smart Connect. Dette skal tilkøbes.

ENA 8 fra JURA passer ind overalt. Maskinen er kun 27,1 cm bred, 32,3 cm høj og 44,5 cm dyb.

Læs brochure om ENA 8 i Metropolitan Black. Eller se videon om ENA 8 på Youtube.

Scandinavian Coffeesystem

Hos Scandinavian Coffeesystem kan du altid få råd og vejledning. I vores kombinerede showroom og servicecenter i Gentofte kan du se alle de aktuelle JURA espressomaskiner til både privat- og erhvervsbrug. Ligesom du kan indlevere din espressomaskine til reparation og service. Du kan læse mere om reparation og service af din JURA espressomaskine her.

JURA har i flere årtier designet alle sine produkter således, at de kan serviceres i mange år og om nødvendigt istandsættes, så de bliver så gode som nye. Materialerne vælges med henblik og fokus på at sikre en lang levetid. Et verdensomspændende servicenet sørger for reparation og vedligeholdelse. Den ultramoderne teknologi sikrer maksimal energieffektivitet og fjerner overflødig standby-energi. Vælger du JURA, vælger du samtidig at tage hensyn til miljø og bæredygtighed, som vi siger:

JURA – Freshly ground, not capsuled.

Såvel vore konsulenter som vore teknikere er specialiserede i JURA kaffemaskiner og har udelukkende fokus på at være eksperter indenfor JURA’s univers af fuldautomatiske kaffemaskiner. Således har vi det bedste udgangspunkt for at give de bedste råd og den bedste service, når det drejer sig om JURA.

JURA – If you love coffee.

Yderligere information

Vægt 9.4000 kg

Du kunne også være interesseret i...

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere

Service

Kontakt service på
70 20 73 43

Servicecenterets åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

Salg

Kontakt salgsafdelingen på
70 20 73 33

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere