JURA fylder 90 år, og i den anledning har vi i samarbejde med Øens Kaffe besøgt virksomheden ordnung!

 

I anledning af JURA’s 90-års fødselsdag, har vi besøgt et par JURA-kaffekendere.

 

Første stop: ordnung. En topmoderne virksomhed, som udbyder eksklusive kontorhoteller og som serviceres af én af vore autoriserede JURA forhandlere: Øens Kaffe.

 

Den bedste kaffepause i det bedste kontormiljø.

Hos virksomheden ordnung, som tilbyder eksklusive og fleksible kontorhoteller på i alt 13 forskellige, attraktive og lettilgængelige lokationer i bl.a. København, Hellerup og Odense, er fokus lagt på at skabe de perfekte rammer – med alt, hvad der hører til af ekstraydelser i topdesign og topkvalitet.

Er du en moderne virksomhed, som gerne vil agere i et miljø, hvor der er tænkt over samtlige detaljer, hvor du og dine medarbejdere trives med at inspirere og blive inspireret af andre virksomheder og hvor du også roligt kan invitere og imponere dine gæster, så er ordnung’s kontorhoteller en oplagt mulighed for en fleksibel base, hvor du som lejer sætter kontordriften på autopilot.

Ikke nok med at ordnung har fuldstændig styr på de fysiske rammer såsom beliggenhed, møblement, indretning m.v. De har selvfølgelig også styr på én af de allervigtigste detaljer, når ønsker, krav og behov fra såvel medarbejdere, lejere og gæster skal imødekommes: Nemlig kaffen.

Vi kommer ikke uden om at kaffepausen, vel at mærke inklusive den virkelig gode kop kaffe (gerne frisk og brygget på friskkværnede bønner), er essentiel i dag. Den gode kop kaffe er ikke længere et ekstra og sjældent set gode. Den forventes og den forventes på café- og baristaniveau.

Derfor har ordnung, som selvfølgelig har ”ordnung” på samtlige niveauer teamet up med Øens Kaffe, en professionel totalleverandør af såvel kaffe som kaffemaskiner. På de fleste af ordnung’s lokationer, er der således installeret fuldautomatiske kaffemaskiner fra JURA’s professionelle sortiment i de fælles og centralt beliggende tekøkkener. Også i loungeområderne på lokationen Strandvejen i Hellerup og i loungeområdet på 19. sal i Klövernhus, bedre kendt som codan-bygningen, på Frederiksberg (i øvrigt med den smukkeste udsigt) serveres kaffen fra de intuitive og driftssikre kaffemaskiner fra JURA.

Øens Kaffe, med Theis Morales i front fortæller ”Min motivation for at starte Øens Kaffe var, at bringe kaffens lyksaligheder ud til de danske forbrugere og virksomheder. Det gør vi ved at tilbyde en komplet løsning indeholdende såvel kaffe som kaffemaskine: Friskristet kaffe, af bedste kvalitet, fra vores certificerede risteri og fuldautomatiske kaffemaskiner fra schweiziske JURA, som kan trylle den gode kaffebønne om til friskbrygget kaffe.”

Øens Kaffe servicerer alle ordnung’s lokationer med såvel kaffe som de tilhørende fuldautomatiske kaffemaskiner fra schweiziske JURA.

Som Nadia Krid-Halberg, Director of Facility and Customer Service hos ordnung siger. ”Dagen startes bedst med en kop friskkværnet, mellemristet fløjlsblød javakaffe fra Jura kaffemaskinen. Så er vi, vore kollegaer og lejere klar til endnu en arbejdsdag på kontorerne. Vi har valgt at tilbyde ”Gentle Gentleman” fra Øens kaffe: En mellemristet kaffe, mild og rund i smagen og som fungerer godt til såvel sort kaffe, mild og aromatisk espresso samt americano”.

Sammen er ordnung og Øens Kaffe et godt eksempel på et moderne makkerskab med fokus på fleksibilitet og kvalitet, og hvor begge virksomheders DNA skinner igennem med valget af JURA som kaffemaskine leverandør. Fleksible, økonomisk attraktive og bæredygtige kvalitetsløsninger, som lever op til de strenge krav der stilles fra kunder og leverandører i dag.

Vi har stillet et par spørgsmål til Nadia Krid-Halberg, Director of Facility and Customer Service hos ordnung.

Hvorfor har i valgt JURA kaffemaskiner? ”Som vores navn ”ordnung” indikerer, så er vi en virksomhed, som er gennemsyret af en tankegang, hvor der er og skal være styr på tingene. Ordnung er det tyske ord for ”Orden”, og det har nok ligget lidt til højrebenet, at vi valgte et mærke, som er kendt for også at have styr på sagerne og hvor ”ordnung” også er en del af brandets identitet. Desuden betyder det strømlinede, smukke og eksklusive design også meget, da det passer ind i vores visuelle udtryk: Enkelt, nordisk og lækkert. Sidst men ikke mindst: Kaffen, der serveres, skal være i topkvalitet”.

Hvad betyder økonomi, driftssikkerhed & bæredygtighed? Og hvad gør i hos ordnung i forhold til disse faktorer?: ”Økonomi såvel på den korte og lange bane, har været ét af hovedkriterierne for valg af kaffemaskine fra især vores driftsafdeling. Derfor er en løsning med kaffe fra friskkværnede friske bønner uden omkostninger til f.eks. kapsler og unødig emballage klart at foretrække. Denne løsning understøtter jo så også klima-aspektet, hvor vi skal minimere mængden af affald og tænke grønnere. Samtidig så ved vi, at JURA kaffemaskiner har en lang levetid og er værd at reparere i mange år fremover, såfremt det skulle blive nødvendigt.

Med JURA som fast inventar, nu gennem en årrække, har vi lært noget hen ad vejen og gjort os nogle gode erfaringer i den daglige drift. Derfor har vi hos ordnung fået installereret vores JURA kaffemaskiner med fast vandtilslutning og som noget nyt også med kaffegrumsudkast. Således skal vores personale ikke tænke på opfyldning af vandtanke og tømning af grumsbeholdere. Afledt betyder det, at vores lejere sjældent møder en kaffemaskine, der ikke er klar til at servicere deres kaffeønske”.

ordnung under corona. Hvordan fungerede det? ”Vi har gennem hele pandemien ikke haft én lukkedag, ved fra start at iværksætte en række forholdsregler og dermed på bedste vis imødekomme de officielle retningslinjer, så det var trygt og sikkert at færdes på vore kontorer. De fleste af vore lejere har jo deres eget lukkede kontor, og har således selv kunne aftale indbyrdes, hvordan dagligdagen skulle fungere. Det har med andre ord, været helt op til lejerne selv”.

Kaffeservering under corona og i fremtiden, hvad tænker du? ”Vi har selvfølgelig haft særlig fokus på rengøring og afspritning. Sprit og andre desinfektionsmidler har stået fremme til fri afbenyttelse mange steder på vore kontorhoteller og selvfølgelig også ved kaffemaskinerne. Herudover har vores rengøringspersonale gået et par ekstra runder.”

Afslutningsvist: Vi er netop ved at introducere JURA Pocket Pilot, har du hørt om det? JURA Pocket Pilot er en måde, hvorpå jeres lejere, via en QR kode kan betjene JURA’s kaffemaskiner remote. Kunne det være interessant for jer og jeres brugere? “Da vi er mange mennesker, forskellige mennesker, og da vi alle har vores foretrukne måder at agere og navigere i corona og post-coronatiden på, så er ekstra fokus på hygiejne kommet for at blive. Derfor tror jeg sagtens, at vi kunne gøre brug af QR-koder til remote betjening. Hvordan får vi fat i disse?”

QR-koderne er på trapperne og indenfor kort tid, kan du enten downloade dem på www.coffeesystem.com eller få dem fra din lokale autoriserede JURA forhandler, altså Øens Kaffe.

Endelig har vi givet ordet til Theis fra Øens Kaffe, som tilføjer ”Det er utroligt vigtigt for os at arbejde med og levere produkter, som vi 100% kan stå inde for, og som vi ved er ”Up & and Running 24-7” og her er JURA simpelthen ”Second to None” med deres driftssikkerhed, intuitive processer for rengøring og daglig håndtering. Herudover giver JURA fuld valuta til hver eneste bønne i vores kaffe-produkter”.

 

JURA logo