GIGA W-serien (op til 50 kopper om dagen)

JURA GIGA W10 (EA) Diamond Silver

28.000,00 DKK Ekskl. moms
35.000,00 DKK Inkl. moms

JURA GIGA W10 (EA) Diamond Silver

 

 • A.G.A. (Automatic Grinder Adjustment)
 • 2 justerbare keramiske kværne
 • 2 termoblokke
 • 2 high performance pumper
 • 3D bryggeteknologi
 • Cold Brew
 • Bypass til både kolde og varme drikke, så du både kan lave kold og varm Americano
 • P.E.P (Pulse Extraction Process)
 • 35 forskellige produkter, herunder Cold Brew Americano, Americano, Cappuccino med og uden extra shot, Cold Brew Cappuccino,  Dobbelt Espresso, 2 x Espresso, Cortado (brygget med P.E.P) og mange flere lækre og aromatiske kaffespecialiteter.
 • Intelligent forvarmning af bryggekammeret
 • Panorama touch panel, sikrer bedste og mest intuitive betjening
 • Maskinen skifter automatisk mellem varm mælk og mælkeskum
 • Kompatibel med JURA Pocket Pilot 2.0
 • Enkel rengøringsproces til mælkedelen
 • Mulighed for at duplikere produkter
 • JURA Wi-Fi Connect leveres med som standard
 • Integreret højde- og bredde justerbart kaffe udløb 70-153 mm og 24-50 mm
 • Separat højdejusterbart varmtvands udløb 72-155 mm
 • 2,6 liter vandtank
 • 2 bønnetårne, som hver i sær kan indeholde 650g friske og lækre bønner
 • Maskinens mål: Højde, bredde, dybde: 49  × 32 × 49,6 cm
 • Maskinen bruger Claris Pro Smart+ filter
 • Kaffemaskinen er energibesparende og anvender mindre end 0,5W i standby mode

Se yderligere informationer længere nede. Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive til os og få gode råd og vejledning. Vi glæder os til at høre fra dig.

+ Mere

2 på lager

Beskrivelse

JURA GIGA W10 (EA) Diamond Silver

JURA GIGA W10 (EA): Med denne “Top of the Line” fuldautomatiske espressomaskine viser JURA vejen. En professionel fuldautomatisk espressomaskine målrettet erhverv med et behov for at kunne servere op til 50 lækre kopper kaffe pr. dag og som også ønsker muligheden for at kunne tilkoble en nem og fleksibel betalings- og administrationsløsning.

En kaffemaskine til virksomheder, som vil imponere selv kaffekendere og ægte baristaer. Hele 35 forskellige og individuelt programmerbare kaffespecialiteter, både varme og kolde, fremtryller denne topmodel.

JURA har, udover deres banebrydende teknologier, også implementeret al den viden og ekspertise, som de har opnået efter at have sendt mere end 5 millioner fuldautomatiske espressomaskiner på markedet, i denne luksus model.

Blandt andet takket være den nyeste teknologi er denne kaffemaskine garant for funktionalitet, sikker og effektiv drift samt selvfølgelig et superb resultater i forhold til samtlige kaffespecialiteter, både de kolde og de varme og både dem med og uden frisk mælk. Udstyret med 2 elegant designede bønnebeholdere med hver deres elektronisk justerbare keramiske kværn, to pumper og to termoblokke tilbereder denne JURA GIGA 10 kaffespecialiteter i ægte barista kvalitet.

Dobbelt op på både styrke og tilberedning af hele 35 varme og kolde kaffespecialiteter. Hemmeligheden bag den perfekte kop kaffe ligger i ekstraktionen og for at tilberede de bedste kaffespecialiteter, er det vitalt at bruge den bedste teknologi kombineret med de bedste ingredienser. Teknologien hertil varierer afhængig af, om der ekstraheres kolde eller varme kaffedrikke.

Frisk mælk er et must, hvis du vil lave delikate kaffedrikke med mælk. Derfor mestrer JURA GIGA 10 kunsten at opvarme og skumme mælken perfekt samt automatisk at skifte mellem tilberedning af mælk og mælkeskum. GIGA 10 anvender forskellige bryggeprocesser (f.eks. Cold Brew eller P.E.P.) afhængig af kaffespecialitet og mestrer dermed kunsten at brygge de forskellige kaffedrikke optimalt. På friskkværnede bønner, naturligvis.

“Indmaden” i JURA GIGA 10 er yderligere optimeret, for at sikre optimal udnyttelse af den kombinerede styrke fra 2 varmesystemer og 2 pumper samt fra forskellige bryggeteknologier. Dette har åbnet op for, at du nu kan nyde en hel række af nye kaffespecialiteter, såsom cold brew coffee, cold brew americano, caffè latte, flat white eller cortado. Udover at tilvælge extrashot på dine kaffedrikke med mælk, kan du også vælge mellem 1o forskellige kaffestyrker, afhængig af om du ønsker din kaffe mild eller intens (stærk). JURA’ nye stolthed kan endda tilberede to kaffespecialiteter ad gangen. Mælk og mælkeskum kan tilpasses præcist til din smag og i øvrigt programmeres således, at du kan vælge mellem i alt 3 forskellige temperaturer.

JURA Pocket Pilot 2.o – nem og fleksibel betalingsløsning

Det er nu muligt, sammen med JURA Payment Connect (tilkøb) og JURA Pocket Pilot 2.o at tilkoble en nem og fleksibel betalingsløsning uden brug af ekstra enheder eller f.eks. downloads af apps. Samtidig giver Pocket Pilot 2.0 mulighed for central overvågning og styring af alle forbundne kaffemaskiner, tilpasset efter den enkelte virksomheds behov.

JURA Payment Connect muliggør forbindelse mellem den fuldautomatiske kaffemaskine og en mobil enhed. Pocket Pilot 2.0 er gratis, webbaseret og kræver ingen softwareinstallation. Er kaffemaskinen sat op til brugerbetaling, betales der trådløst via smartphone. Efter scanning af QR-koden på kaffemaskinen åbner Pocket Pilot 2.0 og tilsluttes enheden. Nu kan den ønskede kaffespecialitet vælges og beløbet betales via betalingsvinduet med den foretrukne betalingsmetode, f.eks. Apple Pay. Efter succesfuld transaktion vil den ønskede kaffedrik (selvfølgelig brygget på friskkværnede, friske og aromatiske bønner) tilberedes.

Så nemt er det: Scan, betal og velbekomme!

Central overvågning og administration er en væsentlig feature og af afgørende betydning for Pocket Pilot 2.0, der altid giver brugeren et overskueligt overblik over alle tilsluttede JURA kaffemaskiner. Dashboardet kan tilpasses efter individuelle behov og tilbyder fem forskellige indstillinger, afhængig af valgt forretningsmodel: F.eks. Prepaid Mode, Open Mode, Payment mode osv. Pocket Pilot 2.0 leverer også forskellige, relevante statistikker, overvågning af omsætning og brugeradministration. Det er også muligt at justere priser, tilgængelige kaffedrikke, muligheden for individuel tilpasning m.v. – alt sammen fra centralt hold.

Se vore små videoer for nærmere information:

2 elektronisk justerbare keramiske kværne

Helt særligt for denne kaffemaskine, er at den har hele 2 kværne. Endda 2 elektronisk justerbare keramiske kværne, som er noget af det ypperste. Disse to kværne sørger for at kværne dine bønner optimalt på fineste vis og i den finhed, som du ønsker. JURA’s “Automatic Grinder Adjustment” (A.G.A) sørger for at kværnene leverer suverænt præcise resultater i hele levetiden. Med 2 selvjusterende kværne, kan du anvende 2 forskellige slags bønner (i hvert sit bønnetårn) til din kaffe, så du får lige præcis det mix af dine favoritbønner og i det forhold, som du vil have. JURA anbefaler, at du fylder medium ristede bønner i den ene bønnebeholder til f.eks en flat white, americano og kaffe. I den anden bønnebeholder kan du vælge at fylde mørkt ristede bønner, så du kan få dig en intens espresso, cappucciono m.m.

5-stjernet håndtering og betjening

GIGA 10 er udstyret med Panorama touch panel, som giver dig en intuitiv oplevelse. I Panorama touch panelet kan du nemt og hurtigt få et overblik over diverse indstillinger samt produktindstillinger. Du navigerer let, gennem de mange indstillingsmuligheder ved at trykke og slide dig frem og tilbage.

JURA’s ingeniører har haft særligt fokus på at redesigne drypbakken. Denne fjernes let og ubesværet, tømmes og sættes i igen med én hånd. Lige såvel som delene er egnede til at komme i opvaskemaskinen. Delenes tyngdepunkter er optimeret, således at der undgåes situationer, hvor der spildes. Enkelt, rent, hurtigt og praktisk – dette 5-stjernede koncept er indarbejdet ned til den mindste detalje.

De nyeste teknologier

Med JURA GIGA 10 får du en fuldautomatisk espressomaskine med alle de allernyeste teknologier fra JURA:

 • Pocket Pilot 2.0
 • 3D bryggeteknologi
 • Cold Brew til servering af kolde kaffedrikke
 • Cold Water Bypass, så du også kan servere en Cold Brew Americano
 • Intelligent forvarmning af bryggekammeret. Dette betyder at bryggekammeret, når der brygges ristretto, espresso eller cortado (og forudsat at den ønskede temperatur er sat til høj, og at der er gået min. 5 min. siden sidste brygning) opvarmes med varmt vand inden brygningen. Dette sikrer en optimal temperatur og en endnu bedre aroma.
NYE MÅLEENHEDER

Som noget helt nyt har GIGA W10 ikke ml som volumenangivelse på de enkelte produkter, men derimod XS – XXL, som angiver den totale volumen på slutproduktet. Så hvis du f.eks. ændrer én parameter, måske mælken, så ændres mængden af kaffe, således at du hele tiden får den samme volumen/kopstørrelse på din kaffespecialitet. Super smart, så du ikke risikerer at kaffen/mælken løber over. JURA tilføjer dog, til deres kopstørrelse tabel, at der kan være udsving, især på mælkedrikkene. Find tabellen over kopstørrelser for GIGA W10 her.

JURA Rengøring og vedligeholdelse

Se vore små guides til den daglige håndtering og rengøring her:

Maskinen bruger Claris PRO SMART+ eller Claris PRO SMART Maxi vandfilter, som har en lille chip indbygget, der giver følgende features og fordele:

 • Maskinen registrerer selv, når et filter sættes i vandtanken, takket være chippen i bunden af filteret
 • Når filterets kapacitet er opbrugt, ved maskinen, at filteret har opbrugt sin kapacitet, og det derfor ikke kan bruges mere.
 • Tager man filteret ud af vandtanken, ved maskinen, at den nu skal afkalkes og vil bede om dette ved behov.
 • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, så beder maskinen om at blive afkalket.
 • Maskinen kan IKKE afkalkes med filteret i vandtanken.
 • Ved opstart skal vandets hårdhed indtastes, og maskinen udregner herefter filterkapaciteten, som er mellem 80 og 300 liter

JURA garanterer reservedele til maskinerne i 8 år, hvilket gør fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA til en god langtidsinvestering.

Vægt: 18 kg

Læs brochuren her. Eller se videoen.

Scandinavian Coffeesystem

Hos Scandinavian Coffeesystem kan du altid få råd og vejledning. I vores kombinerede showroom og servicecenter i Gentofte kan du se alle de aktuelle JURA espressomaskiner til både privat- og erhvervsbrug. Ligesom du kan indlevere din espressomaskine til reparation og service. Du kan læse mere om reparation og service her.

JURA har i flere årtier designet alle sine produkter således, at de kan serviceres i mange år og om nødvendigt istandsættes, så de bliver så gode som nye. Materialerne vælges med henblik og fokus på at sikre en lang levetid. Et verdensomspændende servicenet sørger for reparation og vedligeholdelse. Den ultramoderne teknologi sikrer maksimal energieffektivitet og fjerner overflødig standby-energi. Vælger du JURA, vælger du samtidig at tage hensyn til miljø og bæredygtighed, som vi siger:

JURA – Freshly ground, not capsuled.

Såvel vore konsulenter som vore teknikere er specialiserede i JURA kaffemaskiner og har udelukkende fokus på at være eksperter indenfor JURA’s univers af fuldautomatiske kaffemaskiner. Således har vi det bedste udgangspunkt for at give de bedste råd og den bedste service, når det drejer sig om JURA.

JURA – If you love coffee.

 

Yderligere information

Vægt 18 kg

Du kunne også være interesseret i...

 • JURA Cup Warmer Small Black

  JURA kopvarmer S Sort

  796,00 DKK Ekskl. moms
  995,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_Mini-Tabs_Refill_ps_180

  JURA Mælkerens mini tabs Refill 180g

  127,20 DKK Ekskl. moms
  159,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_Mini-Tabs_ps_180g

  JURA Mælkerens mini tabs 180g

  135,20 DKK Ekskl. moms
  169,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Payment ConnectPayment Connect

  JURA Payment Connect

  640,00 DKK Ekskl. moms
  800,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • HP3 tilbehørHP3 tilbehør

  JURA HP3 mælkeslangekit (E8 G2, E8 (EB) S8, J6, J8, Z6, Z8, Z10, WE8(EA), XJ9 X8, X10, GIGA X3/X3c G2, GIGAX8/X8C G2

  119,20 DKK Ekskl. moms
  149,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Claris Pro Smart+

  JURA Claris Pro Smart+

  260,00 DKK Ekskl. moms
  325,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA Cool ControlCC 1L oval

  JURA Cool Control 1,0 liter: Oval, Sort, forberedt til WiFi / Bluetooth

  1.900,00 DKK Ekskl. moms
  2.375,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_CleanTabl_3phasen_emo.

  JURA 3-fase rensetabletter pakke m. 25 stk.

  239,20 DKK Ekskl. moms
  299,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA HP3 mælkeslangecover (E8 G2, E8 (EB) S8, J6, J8, Z6, Z8, Z10, WE8(EA), XJ9, X8, X10, GIGA X3/X3c og X8/X8c G2)

  127,20 DKK Ekskl. moms
  159,00 DKK Inkl. moms
  Mere info

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere

Service

Kontakt service på
70 20 73 43

Servicecenterets åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

Salg

Kontakt salgsafdelingen på
70 20 73 33

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere