JURA J8 Twin (EA) Diamond Black

JURA J8 Twin (EA) Diamond Black

14.396,00 DKK Ekskl. moms
17.995,00 DKK Inkl. moms

JURA J8 Twin (EA) Diamond Black

Fuldautomatisk kaffemaskine til ægte baristaer

 • 2 stk. P.A.G.3+ High Performance koniske kværne
 • Sweet Foam funktion
 • Coffee Eye
 • Aroma Kontrol
 • 3D Bryggeteknologi
 • P.E.P (Pulse Extraction Process)
 • Intelligent forvarmning af bryggekammeret
 • Panorama Panel
 • JURA Wi-Fi kommunikation, transmitter leveres med som standard
 • 32 forskellige lækre kaffespecialiteter med og uden mælk og brygget på friskkværnede bønner
 • Enkel rengøringsproces til mælkedelen, TÜV certificeret hygiejne
 • Integreret højdejusterbart kaffe- og varmtvandsudløb – 66 – 112 mm
 • Integreret højdejusterbart mælkeudløb – 107 – 153 mm
 • Separat varmtvandshane
 • Kaffemaskinen er energibesparende og anvender <0,5W i stand by mode
 • 1,9 liter vandtank
 • Maskinens mål: Højde, bredde, dybde: 36 x 31 x 44,6 cm
 • Maskinen bruger Claris Smart+ filter

Se yderligere informationer længere nede. Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive til os og få gode råd og vejledning. Vi glæder os til at høre fra dig.

+ Mere

2 på lager

Varenummer (SKU): 15561 Varekategorier: ,

Beskrivelse

JURA J8 Twin (EA) Diamond Black

J8 Twin (EA): Alt det bedste fra JURA J8 og en masse mere til:

 • Hele 2 P.A.G.3+ High Performance koniske kværne (Professional Aroma Control kværn, version 3) med Aroma kontrol og som mellem hver tilberedning går i hvileposistion, således at kværnens præcission og ydeevne, optimeres og denne samtidig skånes bedst muligt.
 • 2 bønnebeholdere og 2 kværne sikrer dig den bedst mulige flexibilitet. Måske ønsker du at anvende én slags bønne til de korte små kaffedrikke og en anden bønne til dine kaffedrikke med mælk. Eller måske dit helt eget mix? Alternativt en bønne med koffein om morgenen og en koffeinfri om aftenenen? Mulighederne er mange.
 • Det nye Panorama Panel bidrager på æstetisk vis med en nem og intuitiv betjening, hvor du guides let og elegant gennem alle processer i forbindelse med indstillinger, tilberedninger, rens og vedligeholdelse.

Akkurat som J8 indeholder denne Twin model også:

 • Sweet Foam Funktion: Få den lækreste mælkeskum til dine kaffespecialiteter. Mælkeskummet tilsættes sirup i selve tilberedningen. Nemt og enkelt og du får den fineste kaffespecialitet sødet med lige præcis den smagsvariant af sirup, som du ønsker.
 • Med Aroma kontrol monitoreres indstillingen af kværnene aktivt, og du får mulighed for at justere denne for hver tilbedredning, så aromaen i din kaffe optimeres. En meget fin kværning til de korte, små og stærke kaffedrikke og en grovere kværning til den mildere kaffedrik.
 • Coffee Eye, en funktion, hvor skærmen automatisk tilpasses til de kaffespecialiteter, som er tilgængelige for det udløb, hvor du har placeret din kaffekop.

Ovenstående er blot nogle af de teknologiske og innovative egenskaber, som gør J8 Twin til en fantastisk fuldautomatisk kaffemaskine. JURA J8 Twin (EA) findes i 2 smukke og strømlinede farver: Diamond White og Diamond Black. Hver især med et luksuriøst og eksklusivt udtryk, som passer flot ind i den nordiske, rene stil.

JURA J8 Twin (EA) kombinerer innovative og banebrydende teknologier med State-of-the-Art design og intuitiv betjening.

De nyeste teknologier

P.A.G.3+ Grinder: J8 twin (EA) er udstyret med 2 af de helt nye JURA P.A.G.3+ kværne. Disse elektronisk styrede og højt ydende kværne monitorerer aktivt kværnens indstilling inden et produktvalg. Afhængig af dit produktvalg foreslår maskinen en indstilling, f.eks. mild eller intens. Du kan så inden selve kværnprocessen starter, via det intuitive display, vælge at indstille kværnen efter dine forudsatte ønsker. F.eks. hvis du har gæster eller såfremt du tester en ny bønne. Efter kværnprocessen justerer kværnen automatisk sin indstilling tilbage til hvileposistionen. Hele denne proces kalder vi Aroma kontrol, da den er med til at optimere aromaen i den kaffe. Herudover optimeres kværnens ydeevne og dens levetid forlænges også ved denne proces.

Sweet Foam Funktionen tilsætter frisk sirup til din kaffespecialitet med mælk. Med Sweet Foam funktionen får du mælkeskum, som i selve opvarmningen er tilsat sirup. Dette giver en helt fantastisk skum og smag. Tilsæt sirup til sirupbeholderen. Montér denne på mælkeudløbet ved et enkelt klik. Du er nu klar til, med et enkelt tryk, at få serveret en sød kaffespecialitet med mælk, som er tilsat det fineste og letteste mælkeskum med en helt unik smag.

JURA Coffee Eye er en sensor, som identificerer under hvilket udløb (det dobbelte til de sorte kaffer eller single-udløbet til mælkevarianterne), du har placeret din kop eller dit glas og herefter automatisk tilpasser skærmen til de kaffevarianter, som er mulige for den valgte placering.

3D bryggeteknologi: Bryggeenheden er den vigtigste del i en fuldautomatisk kaffemaskine. Den ottende generation af JURA’s bryggeenhed, brygger kaffe med en helt unik 3D-bryggeteknologi. Vandet presses gennem bryggekammeret og den kværnede kaffe i 3 niveauer, og den flyder dermed jævnt og sikrer den bedste aroma. Du kan se mere omkring JURA’s forskellige bryggeprocesser i vores video: JURA Brewing Processes.

JURA teknologier fortsat

JURA J8 Twin (EA) giver dig muligheden for Wi-Fi kommunikation. Så er du sikret en hurtigere og mere stabil forbindelse med dit JURA tilbehør. Herudover giver Wi-Fi Connect muligheden for at flere individuelle brugere kan være koblet op med din JURA J8 Twin samtidigt. Du kan via Wi-Fi både kommunikere med JURA’s app: J.O.E og JURA Cool Control (kræver en transmitter). JURA Wi-Fi Connect er inkluderet ved køb.

P.E.P (Pulse Extraction Process), som er en optimering af gennemløbstiden. De korte kaffer såsom ristretto og espresso brygges med P.E.P. Her løber vandet igennem det kværnede kaffe i små korte pulseringer. På den måde trækkes den fulde aroma ud af de friske bønner.

I.W.S (Intelligent Water System): En chip i bunden af hvert filter registreres af maskinen, således at filterets kapacitet konstant overvåges. Du er dermed sikret vand af bedste kvalitet til din kaffe.

Nyt software aktiverer en helt nye feature: Intelligent forvarmning af bryggekammeret. Dette betyder at bryggekammeret, når der brygges ristretto, espresso eller cortado (og forudsat at den ønskede temperatur er sat til høj, og at der er gået min. 5 min. siden sidste brygning) opvarmes med varmt vand inden brygningen. Alt sammen med til at optimere kaffens aroma.

JURA Design

Også Designet i J8 Twin afspejler enkelhed og symmetri, og det eksklusive ydre er i fuldstændig overensstemmelse med de indvendige materialer fremstillet af materialer  i bedste kvalitet og de innnovative teknologier.

Vedligeholdelse og rengøring

Se vore små guides til, hvordan du foretager rens, mælkerens, filterskift m.v. (vist med J8)

J8 Twin Filterskift

J8 Twin Rens

J8 Twin Rens af mælkesystem

J8 Sweet Foam funktion

J8 Twin Afkalkning

JURA J8 Twin (EA) anvender Claris Smart+ filter, som har en indbygget chip i bunden. Dette gør filterskiftet nemt, og maskinen registrerer selv, om den kører med filter eller ej.

Med et integreret rengøringsprogram til mælkedelen, er rengøringen af mælkesystemet utrolig nemt. Fyld JURA Mælkerens Mini Tabs i den medfølgende beholder til mælkerens, tryk på det intuitive display, som guider dig og maskinen vil selv udføre en effektiv og TÜV-certificeret rengøring af hele mælkesystemet.

Vægt: 11,5kg

Læs brochuren her. Eller se videoen med Roger Federer. Produktvideo – klik her.

Scandinavian Coffeesystem

Hos Scandinavian Coffeesystem kan du altid få råd og vejledning. I vores kombinerede showroom og servicecenter i Gentofte kan du se alle de aktuelle JURA espressomaskiner til både privat- og erhvervsbrug. Ligesom du kan indlevere din espressomaskine til reparation og service. Du kan læse mere om reparation og service her.

JURA har i flere årtier designet alle sine produkter således, at de kan serviceres i mange år og om nødvendigt istandsættes, så de bliver så gode som nye. Materialerne vælges med henblik og fokus på at sikre en lang levetid. Et verdensomspændende servicenet sørger for reparation og vedligeholdelse. Den ultramoderne teknologi sikrer maksimal energieffektivitet og fjerner overflødig standby-energi. Vælger du JURA, vælger du samtidig at tage hensyn til miljø og bæredygtighed, som vi siger:

JURA – Freshly ground, not capsuled.

Såvel vore konsulenter som vore teknikere er specialiserede i JURA kaffemaskiner og har udelukkende fokus på at være eksperter indenfor JURA’s univers af fuldautomatiske kaffemaskiner. Således har vi det bedste udgangspunkt for at give de bedste råd og den bedste service, når det drejer sig om JURA.

JURA – If you love coffee.

 

Yderligere information

Vægt 15 kg

Du kunne også være interesseret i...

 • Claris Smart+JURA Claris Smart

  JURA Claris Smart+ filter (sort)

  100,00 DKK Ekskl. moms
  125,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_Mini-Tabs_ps_180g

  JURA Mælkerens mini tabs 180g

  135,20 DKK Ekskl. moms
  169,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA Glacette Black

  236,00 DKK Ekskl. moms
  295,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA HP3 mælkeslangecover (E8 G2, E8 (EB) S8, J6, J8, Z6, Z8, Z10, WE8(EA), XJ9, X8, X10, GIGA X3/X3c og X8/X8c G2)

  127,20 DKK Ekskl. moms
  159,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA sirup beholderJURA sirup beholder

  JURA Sirup-beholder – 2 stk.

  156,00 DKK Ekskl. moms
  195,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA Cup Warmer Small Black

  JURA kopvarmer S Sort

  796,00 DKK Ekskl. moms
  995,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA World of CoffeeJURA World of Coffee

  JURA World of Coffee 250g

  55,20 DKK Ekskl. moms
  69,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • JURA Glasmælkebeholder 0,5 L

  236,00 DKK Ekskl. moms
  295,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • HP3 tilbehørHP3 tilbehør

  JURA HP3 mælkeslangekit (E8 G2, E8 (EB) S8, J6, J8, Z6, Z8, Z10, WE8(EA), XJ9 X8, X10, GIGA X3/X3c G2, GIGAX8/X8C G2

  119,20 DKK Ekskl. moms
  149,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_Mini-Tabs_Refill_ps_180

  JURA Mælkerens mini tabs Refill 180g

  127,20 DKK Ekskl. moms
  159,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_3in1CleanTabl_ps_6_whiteCare_CleanTabl_3phasen_emo.

  JURA 3-fase Rensetabletter, 6 stk.

  79,20 DKK Ekskl. moms
  99,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Claris Smart+ 3 pakJURA Claris Smart

  JURA Claris Smart+ filter – 3 stk. pakning

  279,20 DKK Ekskl. moms
  349,00 DKK Inkl. moms
  Mere info
 • Care_CleanTabl_3phasen_emo.

  JURA 3-fase rensetabletter pakke m. 25 stk.

  239,20 DKK Ekskl. moms
  299,00 DKK Inkl. moms
  Mere info

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere

Service

Kontakt service på
70 20 73 43

Servicecenterets åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

Salg

Kontakt salgsafdelingen på
70 20 73 33

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 09 – 17
Fredag kl. 09 – 16

Kontakt os

om scandinavian coffeesystem

Scandinavian CoffeeSystem ApS er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Vi har ansvaret for salg, markedsføring, service og support af alle espressomaskiner fra JURA i hele Danmark.

Læs mere