JURA ENA 8 Metropolitan Black

ENA 8: Kompakt, elegant og enkel!

 

Nu introducerer vi den nye ENA 8 fra JURA. En kompakt ”one-cup” fuldautomatisk kaffemaskine, som med et enkelt tryk på det intuitive betjeningspanel tilbereder den ultimative kaffeoplevelse. Nøje gennemtænkt ned til mindste detalje. ENA 8 er en ekspressiv perle indenfor såvel design som teknologi, og passer perfekt ind i ethvert miljø. Kompakt state-of-the-art design kombineret med den nyeste teknologi, giver mulighed for at tilberede en bred vifte af aromafyldte kaffespecialiteter.

Den nye ENA 8 er den ultimative ”must-have kaffemaskine” til alle design- og kaffeelskere.

• Kompakt: ENA 8 fra JURA passer ind overalt: B: 27,1 x H: 32,3 x D: 44,5 cm
• Smukt, enkelt og strømlinet design samt ny cylindrisk vandtank
• Intuitiv og nem betjening med TFT display
• Serverer, med kun ét tryk på knappen, din favorit kaffespecialitet
• 8 kaffespecialiteter brygget på friskkværnede bønner samt te-vand og mælkeskum

Elegant:
En unik og helt ny designdetalje er den 360° runde vandtank. Dens struktur kombineret med den cylindriske form er inspireret af gamle elegante krystalkarafler. Vandtanken findes i 2 varianter:

• Metropolitan Black og Sunset Red. Vandtank med skarpe, lige vertikale linjer fra top til bund.
• Massive Aluminium og Nordic White: Vandtank med rhombusformede facetter.

Enkel:
Den 2,8″ store TFT-skærm på maskinens front i kombination med det intuitive betjeningspanel gør det meget nemt og enkelt at vælge din favoritkaffe – bare med ét tryk. Betjeningen er intuitiv og understøttes af klar grafik. RFID-teknologien registrerer, om det nye filter CLARIS Smart mini (30- liters kapacitet) eller CLARIS Smart (50- liters kapacitet) anvendes og tilpasser herefter indstillingerne automatisk.

Udstyret med Smart Connect, kan ENA 8 anvendes sammen med J.O.E.® (JURA Operating Experience). Med J.O.E.® kan du nemt og intuitivt, via din mobil eller tablet, betjene og dermed udnytte alle mulighederne på din fuldautomatiske JURA espressomaskine. Download J.O.E.® gratis fra App Store og Google Play.

Smart Connect er standard på signaturmodellen ”Massive Aluminium” og findes som valgfrit tilkøb for ENA 8 i farverne Metropolitan Black, Nordic White og Sunset Red.

ENA 8 – findes som signaturmodel i Massive Aluminium samt i 3 farvevarianter:

Massive Aluminium – signaturmodellen
ENA 8 Massive Aluminium, er signaturmodellen. Traditionelt håndværk kombineret med state-of-the-art produktionsteknologi, skaber rammerne for elementerne til ENA 8 i Massive Aluminium. Resultatet er verdens første fuldautomatiske espressomaskine i et solidt 3 millimeter tykt aluminiumhus. Extraordinært og ekstravagant.

Metropolitan Black
Farven Metropolitan Black leder tankerne hen på en verden af internationale metropoler. Storbyens puls fornemmes. Byens natteliv. Caféer, butikker. Utallige neonskilte lyser i nattehimlen. Den kunstige glød fra kontorbelysning. Lys og skygge. Sort og hvid. En verden af internationale metropoler.

Nordic White
Inspireret af den nordiske naturs enkelthed på en smuk og klar snevejrsdag. Bjerge og bakker, et landskab omsluttet af et blødt hvidt tæppe. Nordic White signalerer en verden med fuldstændig renhed, klarhed og enkelhed.

Sunset Red
ENA 8 i Sunset Red er JURA’s fortolkning af en smuk solnedgang.
Solens aftenstråler giver jorden en rødlig glød. En vind der blæser i sollysets varme stråler. La dolce vita, glæde og fornøjelse. En følelse af magi og glæde.

JURA – if you love coffe